submit


nyebabake cukup nglakoake ing China. Dibintangi Song Jong-Il, kang ing layar techniques ing nengsemake lan seducing timbal wadon ngawinang digawe panas rembugan ing China kang sosial situs web. Wong cina wis ngritik (asring dening wanita Cina) kanggo kakurangan romantis cita-cita lan ora kang bisa kanggo woo wong wadon karo gaya lan passion. Mesthi, akeh Western wong duwe tradisi romantisme lan wikan kemampuan kanggo bisa kanggo pesona wanita mati kaki sing. Koleksi Times ngedika kanggo papat wong-wong manca bab carane padha, utawa bakal, nguber wanita Cina lan carane kanggo menang jantung wong wadon kang ing Shanghai. Telung puluh soko Lee (jeneng singlon) saka California. Miturut marang, ana macem-macem orane tumrap sekolah saka free ing US, saka patemon pisanan kanggo tataran dadi gendakan lan gendakan. Ngandika yen apa ndadekake wong apik ing narik kawigaten wanita wis ngerti apa ngomong ing beda kaping. Ing dhisikan pick-up tataran, kang tip: dadi manteb ing ati lan pendekatan cah wadon sing ngarahake kanggo sanalika bisa. ‘Technique kita kudu bali ngarep kanggo pendekatan dheweke ing limang detik, introduce dhewe lan banjur menehi dheweke pujian,’ Lee ngandika. ‘Yen sampeyan njupuk dawa banget, dheweke bakal aran sampeyan ora sing manteb ing ati, lan iki mundhak awkwardness. ‘Ngandika pujian ora kudu umum (kaya ‘sampeyan sing ayu,’ utawa ‘sing slim’). Tinimbang, wong kudu wis kasebut kanthi teliti, ngisi cah wadon kanggo ndeleng apa ndadekake dheweke beda. ‘Mungkin dheweke wis atraktif mata, utawa mungkin dheweke ageman piece apik gayane perhiasan. Banjur prawan mangerténi wong iki ora matur generic kuwi, kang ngisi dheweke, Lee ngandika. Sawise wong wis nyedhaki cah wadon lan ngenalaken piyambak, langkah sabanjure kanggo takon kanggo nomer. Nanging Lee ngandika iku luwih apik ora kanggo rush — kudu anteng ngobrol karo cah wadon lan njaluk dheweke melu sadurunge takon kanggo nomer. Ing pambuko chatting Lee pisan, aku nasehatake sing wong ngirim ora pirembagan bab awake banget rumiyin — mung kurban cahya informasi sing bakal nggawe cah wadon aran nyaman babagan enggo bareng sawetara saka dheweke rincian. ‘Panjenengan goal pokok kanggo nggawe dheweke nyaman lan nggawe dheweke gelem menehi dheweke sawetara. ‘Dheweke uga ditekan sing wong kudu mirsani cah wadon kang basa awak kanggo ndeleng yen dheweke iku nyaman karo wong lan percados wong. ‘Contone, yen dheweke wis nuduhake sampeyan nang saka dheweke bangkekan utawa flossing dheweke rambute utawa takon sampeyan kanggo katon sawise dheweke dompet nalika dheweke dadi kanggo restroom, iku nuduhake dheweke wis miwiti dipercaya kanggo sampeyan,’ Lee ngandika. ‘Nanging yen dheweke pambungkus dheweke penyelundupan utawa jawaban sing nggunakake mung siji utawa loro tembung, iku ora tandha apik. ‘Banjur, karo telpon utawa WeChat nomer dijupuk ing langkah sabanjure iku kanggo wong kanggo tetep ing tutul. Nanging tombol kanggo tataran iki wis ngerti nalika. Ing Amerika Lee ngandika wong biasane ngenteni loro utawa telung dina sadurunge nelpon kanggo nuduhake yen lagi ora nekat. Panjenenganipun pisan, aku nasehatake nalika wong ora nggawe telpon kanggo nggawe manawa dheweke mangerténi iku worth tetep ing tutul karo. ‘Cah wadon bisa duwe loro utawa telu wong lanang nelpon dheweke. Nanging nuduhake sampeyan sing bermanfaat ora bab nuduhake mati. Sampeyan bisa nuduhake status, daya, anggun. Sawise dheweke sumerep sing duwe nilai lan sing luwih apik saka wong lanang liyane, dheweke bisa pindhah ing tanggal karo sampeyan. ‘Siji sirah iki ing telpon tataran punika nemokake iku kanggo pirembagan bab. Miskin pilihan saka subjek utawa silences kikuk lan ora kondusif kanggo wong kepingin kanggo pindhah metu karo sampeyan. Lee ngandika sampeyan kudu ngrungokake kasebut kanthi teliti, nalika cah wadon wis ngomong. ‘Mung nalika sampeyan miwiti ngrungokake, sampeyan bisa njaluk apa dheweke seneng kanggo pirembagan bab. Contone, yen dheweke ngandika dheweke lunga menyang gedung olahraga esuk iki, banjur sampeyan bisa ngomong: ‘aku bisa metu banget,’ lan banjur sampeyan bisa pirembagan liyane ing topic, ngandika Lee. ‘Iku ora bab sampeyan lan ngobrol, iku bab panggolekan kawigaten dhateng wong liya. Sawise sampeyan sijine fokus ing wong liya, topik bakal teka alamiah. ‘Antonio (jeneng singlon), ing agêng-s, spanyol expat lan wis ketemu warga negara wis digawe sawetara wanita njupuk kapentingan nyata ing wong. ‘Minangka foreigner, akeh bocah-bocah wadon lokal golek kula atraktif amarga padha duwe roso kesengsem sing ing donya ing ngendi aku saka iku beda lan gaib,’ Antonio ngandika. Nanging boten kados akeh expats sing brag babagan manca prestasi lan panggonan padha wis kesah, piyambakipun milih kanggo dispel wae pangerten wanita kudu iku saka negara sing luwih apik utawa, ing sembarang cara, unggul. ‘Aku mung nerangake yen aku biasa wong lan marang wong-wong mau aku kaya kanggo seneng kutha karo piyantun liya. Wanita karo maksud apik appreciate kula kejujuran lan friendliness. ‘Uga kang jujur lan loropaken, Antonio wis trick kanggo njupuk munggah bocah-bocah wadon. ‘Tombol iki kanggo nggawe wanita mikir gadhah fun karo kula sing idea. ‘Kang bakal ketemu cah wadon near ngarep kanggo warung utawa soko sak awan kanggo nggawe dheweke aran aman. Banjur bakal takon ngendi dheweke seneng kanggo pindhah. Ing cara sing paling cedhak stasiun sepur, kang bakal dumadakan ngomong: ‘aku kudu jaket sandi. Apa sampeyan atine yen aku pindhah lan njupuk jaket sandi? Aku manggon tengen kene. ‘Lan paling bocah-bocah wadon tindak karo wong. ‘Yen padha ngetik apartemen, aku lungguh ing wong-wong mau mudhun ing sofa, lan aku lungguh ing panggonan liya kanggo nggawe sawetara saka kadohan, supaya padha felt luwih aman. Nanging nalika padha lungguh ing sofa, padha bisa ndeleng gitar ing sudhut saka kamar urip. Banjur padha bakal takon yen aku main gitar. ‘Panjenengane banjur bakal pick munggah gitar lan njaluk cah wadon kanggo njagong ing liyane, nyedhaki, dhingklik. Saka ing kono padha bisa katon menyang kamar turu lan ndeleng piano. Paling bocah-bocah wadon padha curious lan takon yen dheweke uga main piano. Dadi, piyambakipun lan cah wadon banjur bakal njagong jejere saben liyane ing piano. Panjenenganipun diputer soko kanggo wong-wong mau lan banjur bakal takon wong-wong mau kanggo sing soko karo wong. ‘Banjur kabeh rawuh alamiah. Kita kiss saben liyane lan nglampahi liyane saka dina ing apartemen — lan sing bocah-bocah wadon panginten iku sing idea kanggo have fun karo kula, Antonio ngandika. Panjenenganipun ngandika iki ploy tansah makarya, kajaba mung karo wong siji — cah wadon sing dadi bojoné. ‘Dheweke ana salah siji sing ora gelem pindhah menyang apartemen, lan dheweke ana salah siji sing digawe iku pancene angel kanggo njaluk dheweke kanggo kaya kula. Lan sing biasane jenis wanita kita mungkasi munggah marrying — wanita sing ora gampang, lan wanita sing tenan nggawe kita nggawe gaweyan amba, Antonio ngandika. Jay Thornhill Amérika mlaku bisnis online (bacopas) ing Shanghai. Ing -taun-lawas ngandika sing akeh wong Cina padha banget nekat nalika padha nggayuh bocah-bocah wadon. ‘Aku wis takon bocah-bocah wadon Cina apa padha mikir Cina lanang bisa nindakake luwih apik, lan akeh wong ngomong sing wong lanang Cina mindhah cepet banget kanggo mlumpat menyang hubungan serius. Padha ora nggawe tantangan kanggo cah wadon, Thornhill ngandika. Panjenenganipun ngandika wong-wong lan wanita padha kesengsem dening tantangan — yen soko utawa wong katon angel kanggo nampa, iku njupuk ing nilai luwih. ‘Sawetara wong bakal duwe tanggal karo cah wadon lan tanggal dadi cantik uga. Lan banjur padha bakal rush kanggo nganggep sing cah wadon tenan seneng wong-wong mau lan urut saka belongs kanggo wong-wong mau, Thornhill ngandika. ‘Dadi, bakal padha pesen cah wadon saben dina, lan nyana dheweke kanggo nanggepi kaya gendakan. Nanging ing kasunyatan, cah wadon uga isih dadi ngomong kanggo wong lanang liyane lan ngelingi dheweke opsi. ‘Ngandika yen wong iki nggawe piyambak supaya kasedhiya kanggo cah wadon, dheweke uga mikir kang ana ora sing bermanfaat, lan dheweke bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo wong lanang sing presented luwih saka tantangan. Thornhill disaranake wong ngirim dadi dicokot sethitik alon lan luwih sabar. Nggawe cah wadon pitakonan dicokot, nggawe dheweke wonder: ‘ora kang kaya kula utawa ora,’ lan ora dadi konsisten ing menehi dheweke manungsa waé — dadi ranyono. ‘Ngandika yen wong iki arep metu kanggo bar utawa klub nyoba kanggo ketemu wanita, bab sing paling penting kanggo metu karo klompok kanca-kanca, lan priksa manawa kang wis luwih seneng-seneng saka wong liya ing garis, tinimbang nggawe iku misi kanggo njaluk cah wadon. ‘Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku munggah kanggo saben cah wadon ing klub dening dhewe, lan nyoba kanggo mencet iku mati tengen adoh, banjur bocah-bocah wadon bakal dipateni. Nanging yen sampeyan sing super seneng lan nglangen dhewe, wong bakal looking ing sampeyan lan bakal alamiah digambar kanggo sampeyan. ‘Ezio (jeneng singlon) punika prancis wong sing pracaya wong asring salah pangerti apa romantis iku. ‘Matur kaya ‘sing ayu’ utawa ‘diamond ing sandi mata’ asring panginten kanggo dadi romantis, nanging tembung sing asring warata lan karo ora ana tegesé nyata. Soko romantis biasane banget pribadi, iku asring banget subtle lan prasaja, nanging tegese akèh amarga saka sing, nalika utawa carane iku rampung. ‘Wis macem-macem saka romantis tumindak kanggo nggawe bocah-bocah wadon aran khusus. ‘Aku wis menek metu saka bangunan kanggo nyelehake wungu ing loteng aku wis dicet kabeh trotoar karo kapur ing ngarepe sandi gendhakan’ apartemen kanggo surprise dheweke nalika dheweke lunga menyang karya, aku wis tuku lan diselehake khusus peparingé ing khusus lokasi kanggo surprise dheweke ing acak kaping sak taun, Ezio ngandika. ‘Aku mikir tombol kanggo mengkono soko romantis lan sukses iku kanggo nindakake soko sing ora dikarepke kang nuduhake sampeyan care. Iku ora bab carane amba utawa larang nanging bab carane wicaksana iku. ‘Nalika akeh wong-wong pendekatan bocah-bocah wadon ing standar lingkungan, Ezio ngandika yen ketemu cah wadon menarik, ora ketompo ngendi iku ana, iku bakal pindhah lan pirembagan kanggo cah wadon. Dadi bar, klub, restoran, supermarket, bis mandeg. ‘Anggere sampeyan sing banget sembrono lan ora serem, wong kathah kanggo appreciate prasaja gampang obrolan. Njupuk loro nyaman lan playful kahanan iku biasane cukup. Wong kabeh ndonya sing padha. Padha seneng gadhah wektu sing apik lan patemon wong menarik. Siji bab nanging uga ora nggawe dhewe banget dhuwur — sampeyan kudu tetep saben wayahe khusus. ‘Nalika wong Cina niat kanggo mikir rejeki, karir, lan status sosial bakal nggawe wong luwih atraktif kanggo ladies, Ezio ngandika iki meh padha ing budaya sing, nanging wong prancis disenengi kanggo nampilake kaluwihan sing luwih anggun. ‘Ing Kulon wong biasane mung petunjuk ing status sosial, warisan lan rejeki. Tinimbang nuduhake iku bayaran ing ngarep utawa bragging bab iku, padha biasane bakal ora ngomong apa-apa lan supaya wong liya nemokake iku supaya sing nerangake minangka bonus yen sampeyan nyekel cah wadon kang kapentingan. ‘Panjenenganipun mikiraken sing apa ndadekake wong prancis ngadeg metu sing padha biasane duwe mbantah facets. ‘Kita bisa dadi serius durung goofy, atos durung tender, banget kandel durung sethitik insecure. Kita uga nindakake samubarang sing banget mbantah. Contone, ekspor impor salesman dening dina bisa dadi panitahan DJ dening wengi utawa lomba mobil driver ing akhir minggu. ‘

About