submit


Johnny Du, CEO saka free online wiwitan-up Tanoan (aku Arep Wong), kicked mati nggoleki pungkasan sasi lan yakuwi kanggo nemokake cocok lanang kanggo sawetara saka paling layak wanita ing China modern. Ing wanita kalebu real estate magnates lan manufaktur tycoons saka Sichuan provinsi sing wis biso kanggo golek Mr. Tengen senadyan, utawa mbok menawa amarga saka, sing ballooning bank-saldo. Aku pracaya iki pisanan wis ana rencana kuwi mung ngarang kanggo wanita sugih, Mr. Du marang Daily Telegraph minggu iki sak riko kanggo Shanghai, salah siji saka kutha-kutha iku nutul potensial kanggo lanang. Free amba bisnis ing China, negara sing duwé ngarep kanggo sawetara yuta-siji wong. Awal taun iki ing ngedegaken saka salah siji saka China paling gedhe camping free online x Baize x marang televisi lokal kang perusahaan iki nggawe bathi taunan watara £ yuta saka sawijining yuta pangguna kedhaftar. Nanging ing negara jahat kanggo serem jender-boten seimbang kalebet sing wis disumpahi mayuta-yuta wong kanggo siji-urip, paling matchmaking agensi fokus ing mbenakake katresnan urip saka wong Cina. Malah pemerintah sumerep ngewangi wong golek katresnan minangka prioritas. Pungkasan sasi wong-Wong koran Grafik dielingake sing harmoni sosial lan stabilitas bisa kaancam bakal punah, yen mayuta-yuta wong deso padha tukang kanggo golek partners. Nanging China super-sugih wanita sing madhep masalah dhewe, ngandika Mr. Du, paling ora nemokake wektu kanggo scout kanggo bakal-bakal lanang. Lagi sibuk banget, mesthi, supaya padha ora duwe wektu akeh kanggo ketemu becik tanggal. Padha tansah diubengi dening bisnis wong utawa pelanggan, supaya padha ora duwe akeh kasempatan kanggo ketemu wong lanang apik njaba sing langsung bunderan. Wong sugih ora kudu arep bojo minangka sukses minangka wong-wong mau. Padha arep apik bojo lan ibune apik, nanging padha ora kudu arep sukses wong wadon, amarga padha mikir dheweke bakal nglampahi persil saka wektu ing bisnis nanging ora ing kulawarga. Ing wektu sing padha sugih wanita duwe standar dhuwur ing milih sing lanang. Amarga padha banget sukses, padha uga nyana bojone dadi ing paling sukses minangka lagi. Rebecca Chen, sing ing salah siji saka enom Chengdu-based millionaires kanggo mlebu munggah kanggo project, ngandika aturan sosial uga kacandhet sugih wadon search kanggo wong sampurna. Wong-wong wis akeh sing luwih sukses tingkat ing nemokake katresnan lan akeh ngembake pilihan, wiwit padha bisa milih wong saka ing ngisor klompok sosial, ngandika Chen, kang kulawarga kontrol Chengdu properti lan hotel kekaisaran. Kanggo wanita, iku meh mokal kanggo milih mudhun x sing kulawarga lan kanca-kanca ora bakal sarujuk, lan bakal padha ngadhepi akeh kangelan. Mr. Du goleki kanggo bachelors layak, collaboration karo Hong Kong basis agensi gendakan Feng Huang Qi, wiwit ing juni nalika piyambakipun wiwit njupuk online aplikasi saka tengen China lan donya. Supaya adoh watara, wong-wong wis mlebu munggah, kalebu salah siji Australia lan sawetara pelamar saka AS lan Kanada. UK-based lulusan misuwur univèrsitas British uga wis applied, kang ngandika. Phase loro saka search bakal miwiti ing juli nalika nglumpukake miwiti sifting liwat CVs lan vetting bakal-bakal bojo ing seri saka pasuryan-kanggo-pasuryan rapat-rapat karo sesambetan specialists lan rejeki-tellers ing hotel watara China. A daptar saka wong-wong bakal diundang ing kabeh-expenses mbayar trip to Langkawi ing agustus, China Valentine x Dina, kanggo tanggal nedha bengi karo wanita, kabeh umur antarane lan. Kompetisi kanggo panggonan ing meja bakal galak. Pelamar kudu duwe minimal standar pendidikan lan bakal padha umur utawa lawas saka katresnan-kari millionaires. Lagi ora looking for tomboys, ngandika Mr. Du, sing lan ngemu gelar master ing engineering saka University of Minnesota nanging ngandika ana seneng nikah karo anak loro. Lagi looking for wong lanang sing banget diwasa, pangerten lan banget prewangan, karo pangertèn saka banyolan lan rasa apik lan sing ngerti carane kanggo seneng urip lan sing jujur. Rasa kanggo Mahjong x tradisional Cina gambling game x iki uga seng di pengeni, kang ditambahake. Mahjong punika banget populer ing wangun hiburan ing Sichuan lan Chengdu. Iku bagéan saka urip saben dina. MS Chen, sing lair ing Urumqi, ing adoh-kulon China, ngandika dheweke becik wong perlu kanggo bakal sociable, loman, vigorous, lan conversational. Dheweke uga needed dhuwit. Dheweke kudu duwe sawetara kekuatan ekonomi, ing paling yuta yuan ing aset, wiwit kabeh kanca-kanca wis sing akeh dhuwit utawa luwih lan kasugihan pribadi punika bayangan saka integrasi kemampuan. Kang perlu kanggo duwe apik moral lan gaya urip sehat. Pelamar uga kudu disiapake kanggo nadhahi kanggo Chengdu, akeh kanthi cepet kutha watara, miles west of Shanghai, kondhang kanggo menehi pandas, murub masakan lan aviation lan industri manufaktur mobil. Kanggo men seeking a millionaire kanggo telpon dhewe, Chengdu, ngarep kanggo saklawasé yuta wong, iku ora panggonan ala kanggo miwiti. Wilayah wis ngalami breakneck wutah ekonomi wiwit Beijing wiwit sawijining Pindhah Kulon drive kanggo berkembang China interior ing. Pungkasan taun Chengdu ekonomi ageng. saben sen nalika kutha Anyar Global Abad Tengah, komersial lan luang komplek sing bakal duwé dadi donya paling gedhé ngadeg-piyambak bangunan, wis disetel kanggo mbukak mengko taun iki. Mediterania-tema komplek kabaripun bakal gumunggung loro kemewahan, -kamar hotel, sumber panas, marine park lan dhewe ponggawa pantai. Miturut sugih-dhaftar nyawiji dening Shanghai basis kemewahan publisher Kuntul, China sugeh, individu adhedhasar ing provinsi Sichuan nalika manggon ing sawijining ibukutha Chengdu. Provinsi Sichuan wis nomer paling saka wong ing antarane China sugeh. Sawise pembaharuan ekonomi ing China akeh wong ing Sichuan dadi sugih banget, loro lanang lan wadon, Mr. Du nuding metu. Lan uga, Sichuan bocah-bocah wadon sing misuwur kanggo kang cantik lan uga pinter, genah lan cerdas

About