submit


Yen sampeyan tau nyoba free Shanghai wong-wong ing internet, sampeyan kudu nggawe upaya. Sing mangerténi, wong tengen bisa dadi nunggu sampeyan sapunika ing Katresnan Free. Nggabungake Shanghai paling apik dating site gratis lan miwiti patemon Shanghai wong siji sapunika. Kita personals kurban migunani dating pribadi kaya chatting kamar lan video pesen exchanging kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong Shanghai sing luwih apik. Kanggo nggawe profil panjenengan kahuripan kanggo pengunjung lan liyane kedhaftar saka layanan, mlebet situs nggunakake jeneng pangguna lan sandhi. Pindhah menyang ‘Ngatur profil’ kothak ing sisih tengen lan penet ‘Nundha profil’. Carane profil panjenengan ‘Dilereni soko tugas’. Iku sementara didhelikake ing database kita lan biso kanggo nampa ngirim pesen. Sampeyan bisa ngaktifake profil kanggo nggawe iku kasedhiya maneh kanggo nelusuri lan kontak kanthi mencet ‘Ngaktifake profil’. Bab kula, aku taun lawas, lan aku saiki ing Shanghai, China. Aku originally saka Amerika Serikat saka Amerika. Aku tansaya munggah ing kulon setengah saka KITA. Aku ing Alibaba kanggo wektu kang ing salah siji saka Alibaba kang kantor ing Shanghai, iku perusahaan gedhe lan aku wis ketemu sawetara sange mugi sampeyan bisa teka kanggo china lan manggon karo kula, aku bakal menehi urip seneng aku bisa hard lan cook uga, sing manggen ing shanghai saiki. Aku kene kanggo katon kanggo partner sing becik kanggo wong-wong lan kaya bocah-bocah, bisa bebarengan nganti pungkasan urip sing manggen ing shanghai, aku kaya kanggo muter pindhah boardgame, universitas lulus, tau urip ing Belgia lan Holland, akuntan, quizbooks latihan, pegatan sepuluh taun kepungkur, duwe anak, piyambakipun nikah pungkasan taun nengsemake wong enom, ngrawat, kaya kanggo maca lan sinau beda buku, kaya olahraga katresnan kanggo nggawe lawakan petung lan arep metu karo kanca-kanca nonton film aku easygoing, positif warmhearted. lan aku duwe pangertèn sing apik saka banyolan. Aku kaya maca, travelling, masak musik lan kaya kanggo pindhah menyang museum. pindhah jogging ing taman. matur nuwun kanggo maca. apik kanggo ngerti yen kita bisa njaluk bantuan kanggo ngerti saben saka kadohan adoh supaya pm yen sampeyan nemokake kula menarik lan kaya kanggo miwiti soko migunani lan menarik. woy, aku becik, esp. nalika aku karo ladies. l urip ing Pudong, shanghai. Aku kaya secrete dating karo wong sing enggo bareng padha eagerness lan pikiran. woodlice kanggo sampeyan ngerti kabeh. Aku jenis, ngrawat, sabar lan wong tanggung jawab. Arep ketemu wong kene kanggo marriage. Aku serius. Ora guyon, utawa muter ngubengi utawa mbuang wektu. Iku sing

About