submit


Aku duwe sawetara saka sudhut kapentingan, ngandika basa sing beda-beda, uga-educated duwe kapentingan ing loro intelektual topik, seni uga mudhun menyang bumi dhasar topik. Dhuwur, langsing aku Maya sejatine aku saka India nanging nggayuh sandi MBBS saka Liaoning province aku wis kelas aku nglampahi wektu dening sketsa minangka aku murit digital ngrancang, aku duwe kanca liyane I. aku sembrono wong diukum kanggo kula aku Cina. Aku sinau filsafat ing Humboldt Universitas zoo Berlin. Normal dhuwur lan katon. I am looking for a gendakan sing bisa manggon karo kula ing China sawise aku lulus. Aku uga bisa urip karo dheweke ing dheweke

About