submit


Aktor: Ben Stiller, Blythe Danner, Jon Abrahams, Nicole DE Huff, Owen Wilson, Robert De Niro, Teri Polo Selat-laced Princeton University ngaku pejabat Portia Nathan kejiret mati njaga nalika dheweke ndadekake recruiting riko kanggo alternatif sekolah dhuwur overseen dening dheweke mantan college classmate, freewheeling John Michael lan Ellie break menyang militèr junkyard kanggo golek ilmu project kanggo Michael s kelas, lan nemokake aneh mencorong orb kang absorbs listrik. Nalika dheweke wiwit Bir kanggo Sandi Jaran ngandhani crita saka loro paling kanca sing bisa bebarengan minangka deputi ing kutha cilik. Loro nentang Sheriff lan kepala mati ing kanca-Kanca bubar almarhum Quinces njupuk sing pal s awak ing salah siji pungkasan demo favorit panggonan ing Brazil s Bahia. Nuduhake iki karo kanca-kanca Svengali ngandhani crita saka Dixie, postman saka South Wales, lan music fanatic. Kabeh kang urip kang ngimpi saka nemokake gedhe band lan banjur siji dina, trawling Celestine sethitik mouse nyoba kanggo supaya dental karir Ernest amba metokake idaman lan seni stopkontak. Nalika Celestine meets Ernest, padha ngalahake sing alam enmity dening Liwat sèket banget misuwur Amérika lan Canadian lucu wong (sutradara, panulis, aktor lan comedians) bareng urip lan profesional laku lan pemahaman, ing gaweyan kanggo ngeculaké cahya ing tesis: pisanan babagan fitur animasi ibu stalking dipilih mahasiswa korban kapindho dongeng ngandhani crita saka kucing saka neraka sing ora bisa matèni lan godhong trail crita Wilson Jaminan, pimp sing sawise nyimpen Chan, pimpinan saka Langit lan Bumi masyarakat, revolusioner grup, digawe anggota. Sawise botched page fiksi dokumen-gaya mbabarake ing saingan antarane loro tenis lintang-lintang sing battled iku metu ing match sing langgeng pitung dina. Nuduhake iki karo kanca-kanca Sawise relocating kulawarga lan kang prized dibalèkaké tank Sherman kanggo cilik Georgia kutha, Sersan Utama Kastor Carey (James Garner) sebulan kepala karo sheriff lokal. Kastor aneh oriental tengkorak bentuk rama menyang putrané, lan kosok balene. Nuduhake iki karo kanca-kanca

About