submit


Everybody perlu piyantun — supaya dadi song dening Blues Sedulur. Iku bener banget sing everyone perlu kanca supaya yen sampeyan arep kanggo urip lan memulang ana ing China kanggo sawetara taun, iku kamungkinan sing bakal nemu free ing China ing sawetara titik. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sawetara saka pengalaman pribadi saka gendakan lan roman ing China lan nyediakake sawetara saran carane kanggo menehi hasil karo macem-macem masalah sing bisa nemokke. Inggris misale jek dadi banget»feminin»subyek ing China supaya yen sampeyan ana wong memulang inggris utama mahasiswa ing universitas ing China, sampeyan bakal nemokake dhewe diubengi dening enom wadon siswa, sawetara kang bakal, mesthi, bakal banget cantik. Aku wong ngerti saka sawetara guru manca sing wis nyoba kanggo tanggal sing mahasiswa nanging senajan iki wis sorely menginake, AJA ing kahanan apa wae tanggal mahasiswa. Apa ora. Uga, ana pirang-pirang alasan. Page, guru dianakaké ing posisi saka dateng lan ora kudu nyekel sing dipercaya. Ing UK, sesambetan romantis antarane guru lan mahasiswa sing ilegal lan sawetara guru wis dipenjara kanggo njupuk menyang hubungan seksual karo mahasiswa. Kapindho, ibu bakal wag. Panjenengan siswa lan kolega bakal gossip bab sampeyan. Guru-guru ing China sing biasane highly ajeni dening siswa, nanging ana cara sing luwih apik kanggo numpes bab iki saka nyoba kanggo ngarih-arih mahasiswa. Akhire, sekolah ing China ora sarujuk saka sesambetan romantis antarane mahasiswa lan guru. Yen sampeyan sing ketemu metu, kontrak bakal mungkasi, sampeyan bakal ilang proyek lan uga njaluk ala referensi kang bakal nggawe iku akèh harder kanggo sampeyan kanggo njaluk proyek anyar. Ngendi banjur, sampeyan bisa golek pacar utawa gendakan ing China. Bar lan klub bengi sing paling ketok panggonan kanggo katon nanging masalah iku wong-wong kang ketemu ana mbokmenawa ora bakal bisa kanggo nganggo basa inggris. Free rowange (salah siji fellow guru manca utawa search Chinese siji) iku sawijining pilihan nanging nalika aku nyoba kanggo tanggal sandi Cina pasangan guru a sawetara taun kepungkur, aku nguripake mudhun amarga dheweke iki looking for wong lokal lan ora manca. Iki minangka salah siji masalah sing sampeyan bakal perlu kanggo bakal weruh saka — sawetara bocah-bocah wadon Cina bakal dadi wegah kanggo njaluk menyang hubungan karo wong foreigner amarga padha ngerti sing ing sawetara titik, sing bakal ninggalake negara lan dheweke bakal duwe kanggo mutusaké apa kanggo tindakake sampeyan utawa kanggo break munggah karo sampeyan. push Supaya aku nguripake menyang internet. Ana pirang-pirang saka situs free ing China kayata China Katresnan, Asia Gendakan, Cina ambungan lan nyambungake singles antarane wong lan iku ing salah siji saka situs iki sing aku ketemu sandi ex-gendakan. Nanging, padha elinga sing China iku vastly ageng negara lan yen sampeyan ora ketemu cah wadon sing kaya salah siji saka situs iki, sampeyan bakal banget kamungkinan duwe kanggo lelungan kadohan owahan kanggo ketemu munggah karo dheweke. Minangka cilik karo nggunakake sembarang website gendakan, ing China, sampeyan uga kudu dadi wary saka sembarang cah wadon sing wiwit professing dheweke tresna kanggo sampeyan sadurunge sampeyan malah wis ketemu dheweke ing wong lan banjur dumadakan ketemu dhéwé ing alangan lan wiwit takon sampeyan kanggo dhuwit. Iku uga dikenal sing akeh bocah-bocah wadon ing China arep omah-omah wong Inggris utawa wong Amérika mung kanggo njaluk visa supaya sadurunge sampeyan njaluk banget rumiyin melu karo prawan saka China, nggawe manawa dheweke tresna sampeyan kanggo dhewe lan ora kanggo dhuwit utawa kemampuan kanggo njaluk dheweke visa. Wanita cina sing umum banget materialistic. Boten kados ing kahanan ing Kulon ngendi mudhun ing katresnan iku asil saka sambungan emosi kang mengkono alamiah antarane wong loro, ing China, wanita kathah kanggo njupuk luwih analitis pendekatan kanggo nemokake partner. Pendhudhukan panjenengan, status lan kasugihan uga parental persetujuan kabeh faktor kang girl Cina bakal nimbang sadurunge panentu apa utawa ora kanggo numpak kapal ing hubungan karo sampeyan. Wong wadon Cina paling cedhak kanggo ibuné supaya carane uga sampeyan njaluk bebarengan karo gendakan kang ibu uga bakal nemtokake sukses utawa gagal sesambetan. Yen gendakan seneng sing akèh lan serius babagan sing, dheweke bakal banget ngengkel kanggo njaluk sampeyan menyang dheweke ibu buku apik. Dadi, ora mung sampeyan bakal duwe kanggo tuku peparingé kanggo gendakan panjenengan, sampeyan bakal rauh bakal samesthine kanggo tuku peparingé kanggo dheweke tuwane uga. Wanita cina uga bisa dadi arang banget inflexible lan wangkal. Sampeyan manca ing negara, supaya padha bakal nyana sampeyan kanggo discard kabeh customs ing sih saka duweke dhewe. Yen sampeyan nyoba kanggo suggest kanggo gendakan Cina sing loro pindhah menyang negara ngarep bebarengan kanggo ketemu tuwane, sampeyan uga marang sing iki ora bisa amarga miturut adat Cina, lan wong wadon jomblo ora lelungan njaba ngarep dheweke provinsi karo dheweke pacar nganti sawise marriage. Ing sandi kawitan artikel bab piwulang ing China, aku kasebut ing konsep saka»pasuryan»ing Cina budaya. Wong cina bakal mikir apa-apa saka ngandani ngapusi kanggo nyimpen pasuryan dhewe lan iki sayangé uga ditrapake ing lapangan sesambetan. Ex-gendakan contone, marang kula sing dheweke wis bapa lan bilih piyambakipun pensiun buruh pabrik. Iku ora nganti bapakku dhewe teka ing China kanggo ngrembug pernikahan syarat-syarat sing aku ketemu metu sing dheweke rama wis bener seda taun sadurunge aku malah wis ketemu dheweke. Nalika aku takon dheweke apa dheweke wis ngapusi, dheweke ngandika dheweke durung kaya ngomong bab kepungkur lan yen dheweke disenengi kanggo ndalang sing bapake isih urip lan karo dheweke ing roh. Salawasé kita padha item, aku uga katutup dheweke iki isih aktif anggota saka sawetara camping free senajan aku ora ngerti yen dheweke bener tanggal wong liya salawasé dheweke ana karo kula. Wong wadon Cina ngarepake gesang saka kemewahan saka bojone lan uga bisa ora dadi kekarepan kanggo omah-omah kanggo luwih apik utawa samsaya awon. Aku iki cukup cingak ing carane kejem ex-gendakan ana ing gati. Sanalika minangka engagement iki ing sim, dheweke metu saka dheweke proyek ing alesan sing perusahaan dheweke wis mutusaké kanggo nadhahi kanggo liyane bagean saka kutha padha lan awet terus maneh bis lelampahan iki akeh banget kanggo dheweke. Iku cukup ketok sing dheweke panginten sing sawise dheweke nemu nikah, dheweke bakal ora ana maneh duwe kanggo karya. Yen sampeyan berkembang cacat utawa kondisi medical, Cina gendakan bisa milih kanggo ninggalake sampeyan. Ex-gendakan kiwa kula amarga dheweke ora bisa nampa potensial bojomu sing wis hipertensi, malah sanadyan kondisi treatable. Ing China, ana misconception sing kabeh wong manca sing sugih. Iku ora aneh kanggo enom wanita Cina kanggo nyelehake ing menehi hasil gedhe saka gaweyan learning inggris ing sekolah supaya padha bisa tas manca pacar. A cah wadon Cina ing dheweke agêng-Twenties utawa lawas uga bakal looking, ora namung kanggo pacar nanging uga kanggo potensial mangsa bojomu. Ing kasunyatan, iku bakal dadi arang banget dipercaya yen wong wadon kuwi bakal dadi kekarepan kanggo metu ing tanggal karo wong kajaba dheweke wis kuwat banget raos kanggo wong minangka potensial pasangan. Iku bisa dadi cukup medeni kanggo wong manca kanggo bakal sijine ing iki jenis meksa ing tataran awal ing sesambetan supaya bisa dielingake yen iki soko sing sampeyan bisa uga kudu menehi hasil karo. Dadi, sampeyan obah kabeh dheweke kothak lan sampeyan loro numpak kapal ing sesambetan. Yen kabeh dadi uga, iku mung bakal prakara wektu sadurunge subyek saka pernikahané mengkene. Kanggo omah-omah wong wadon Cina, iku bakal perlu kanggo sampeyan kanggo dhewe property ing China lan kanggo nyedhiyani mahar. Ex-gendakan wanted apartemen nggowo beyo RMB, (bab £) lan RMB, (bab £) mahar. Ora mung sing, nanging dheweke uga mekso sing apartemen kudu tuku outright, tanpa njupuk silihan utawa hipotek. Ing bali kanggo mas kawin, wong wadon kang sisih biasane samesthine kanggo tuku mobil utawa kanggo nglengkapi apartemen nanging yen panjenengan gendakan ora teka saka kulawarga sugih, dheweke bakal pitutur marang kowe sing dheweke exempt saka ing ngisor iki salah siji saka dheweke dhewe khusus amarga sing adat mung kanggo»kulawargané sugih». A girl saka kurang uga-mati kulawarga bakal mikir apa-apa saka nuntut sing wong kang sisih mbayar kanggo kabeh nalika dheweke kulawarga ora kontribusi penny siji menyang biaya nyetel perkawinan ngarep. Wanita cina uga nyana akeh peparingé larang. Januari lan februari sing rodo larang sasi kanggo dadi gadhah sesambetan ing China wiwit loro Valentine Day lan Festival Spring Chinese tiba sak iki wektu. Kanggo menehi idea saka jenis saka peparingé sampeyan bisa takon kanggo nyedhiyani, sawetara saka iku sing pendhaftaran ex-gendakan wis takon kanggo kalebu iPhone, Chanel wangi lan emas emas. Kajaba iku, dheweke uga bakal dikarepake tradisional abang paket (dhuwit hadiah) kanggo Festival Spring Chinese. Dheweke bakal malah view iki extravagant presents minangka peparingé cilik, dheweke pertimbangan kang, Uga, yen sampeyan ora bisa tuku kula iPhone, carane ing bumi sing arep bisa kanggo tuku apartemen. Nalika aku nyoba kanggo argue sing iki padha banget larang, nanggepi aku tak ana, Yen aku ora tresna sampeyan, aku ora arep peparingé panjenengan. Sawetara taun kepungkur, liyane wong nguber kula, piyambakipun sugih, piyambakipun kedah apartemen lan mobil, nanging aku ora tresna wong, supaya aku ora arep apa-apa saka wong. Dheweke digawe iku swara minangka yen lavishing dhuwit ing dheweke ana hak istimewa sing aku kudu ngucapke matur nuwun kanggo. Iku bisa dadi cukup kejut kanggo manca kanggo bakal ngadhepi karo kuwi panjaluk, utamané nalika padha digunakake kanggo tuku apa-apa luwih saka coklat utawa kembang kanggo sing gendhakan bali ngarep. Ing China, wong uga samesthine kanggo mbayar kanggo kabeh ing a sesambetan supaya ing ndhuwur saka peparingé, sampeyan bakal nemokake dhewe mbayar kanggo jajanan metu, transportasi lan mbok menawa akomodasi uga nalika ing tanggal karo wong wadon Cina. Yen ana siji bab sing aku wis sinau saka gadhah gendakan Cina, iku sing dating wong wadon Cina wis rodo larang janji. Bisa dielingake yen ing budaya Cina, patemon wong wadon kang tuwane tantamount kanggo nglakoni kanggo marriage. Yen sampeyan ora yakin apa sing bakal gelem omah-omah panjenengan gendakan Cina, ORA nampa uleman kanggo ketemu dheweke tuwane. Saiki aku manawa akeh sing pemikiran yen iku worth keganggu gendakan ing China karo prawan saka China. Ing éwadéné kabeh sing wis maca supaya adoh, ana kaluwihan tartamtu saka gadhah lokal Cina gendakan ing China. Kanggo kayata, guru manca bisa aran banget sepi lan didhewekaken ing China. Sawise kabeh, padha wis ngiwa kabeh kanca-kanca lan kulawarga bali ngarep kanggo teka kanggo China lan wiwit ora akeh wong Cina nganggo basa inggris, iku bisa dadi angel kanggo nggawe kanca-kanca ing kene. A gendakan Cina bisa tetep ing omahe lan kasepen ing teluk lan menehi sampeyan akeh seneng kaping. Dheweke bisa dadi wong kanggo pirembagan nalika sampeyan ana kabeh piyambak ing apartemen sawise dina ing karya, dheweke bisa mulang sampeyan Cina lan mbantu kanggo ngatasi basa alangan uga masalah praktis liyane sing bisa ngadhepi ing China. Wiwit dheweke mangerténi sistem ing China, dheweke uga bisa nyedhiyani sampeyan karo saran terkenal nalika sampeyan duwe masalah lan dukungan nalika sampeyan lagi kuwatir utawa gemeter. Amarga tradhisi lan budaya, bocah-bocah wadon saka China uga menehi kesan kang rodo prudish nanging sampeyan kudu kasil ing narik siji, sampeyan bakal nemokake sing dheweke iku bener cukup saged menehi dheweke western mitra roto sing dhuwit ing karukunan departemen. Aku iki cukup cingak bener ing carane dhuwur ex-gendakan kang drive jinis iki, utamané ing considering kasunyatan sing jinis sadurunge marriage akeh banget sora marang ing budaya tradisional Cina. Dadi, minangka sampeyan bisa ndeleng, gendakan ing China punika pedhang landhep kiwa-tengen. Wong wadon Cina bisa banget prewangan lan nyenengake kanggo bisa karo, nanging dheweke uga bisa dadi larang lan inflexible. Sadurunge sampeyan sukan menyang potensial minefield saka hubungan karo wong wadon Cina, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, nimbang saran ing artikel iki

About