submit


Cah wadon standar Cina wong kepengin kanggo tanggal iku bulak (iku kang bingung kanggo nggunakake tembung putih amarga wong bakal mikir sing ngomong bab lomba nalika sampeyan sing bener referring kanggo harfiah werna lan cleanness saka kulit)lan ayu). Aku kabeh lanang ing bumi seneng cah wadon ayu. Sawetara sugih Cina lanang bisa care kurang babagan dhuwit, nanging padha bisa care babagan IQ Anak-anake. Wong sugih sing rumit lan nimbang akeh iku bebarengan. Siji bab sugih Cina lanang: kasugihan wis soko apa karo Cina bojo kang ekonomi kulawarga utawa politik sumber daya, utawa ing sawetara langka kasus, dheweke intelligence lan sesanti. Iku abad, wektu nalika salah siji bisa knthi angel dadi super sugih tanpa dhukungan saka kulawargané lengkap, utamané ing China ngendi kelas sosial wis kawangun lan owah. Malah ing kaping saka lam ing s, yen sampeyan mriksa latar mburi paling HK billionaires, ngene sampeyan nemokake sing padha ora miwiti karo apa-apa, nanging biasane karo garwa’ support. Supaya, iku dingerteni kanggo golek garwa ora banget fisik atraktif. (Iku njaluk luwih apik ing generasi kaloro lan katelu.) Uga, minangka kanggo bani billionaires, aku ora mikir padha ngene tresna kanggo omah-omah putih cah wadon sing banget sawijining kanggo dadi ing kontrol saka kulawarga. Nanging iku beda yen kita mindhah pemandangan kanggo U. S, ngendi Cina wis rodo winates pilihan, utamané puluh tahun kepungkur. Kanggo kayata, aku elinga Kong Linnie, Song Mei-Ling kang ponakan, nikah star Hollywood nalika iku ana ing Houston mlaku kang perusahaan lenga. Iki marriage rampung munggah karo divorce sanadyan. Temenan, wong wadon iki ana mung piala bojo. Gumantung carane educated, pinter, lan sing paling jahwéh carane sugih sing. Yen sampeyan ora kurban tindakan liya kejabi apa bisa rampung dening pulisi, paling ora bakal kasengsem. Sampeyan kudu nggawe dhewe ngadeg metu lan mbok menawa cook luwih saka apa kang wis rakulino kanggo sing meh rikat sampeyan mudhun kanggo siji digit. Yen wae, sampeyan tak kanggo pass test saka ibu ing Hukum sing panjaluk gaya Jepang bojo skills. Yen sampeyan mung bisa ketemu pengarepan, sampeyan bisa uga wis dijupuk. Utawa sampeyan mung liyane mail supaya putri sing ora bisa cook utawa nindakake rumah tangga lan luwih apik durung mundhakaken anak kita. Paling kamungkinan bakal padha wis wong-wong mau minangka selir utawa gula wadon nanging ora omah-omah kanggo akeh alasan sosial padha milaur duwe wadon Cina, kajaba wong-wong sing lair utawa lan mundhakaken ing donya kulon, banjur mbokmenawa bakal omah-omah wong wadon putih utawa kesukuan. Ngendi Cina karya ing, ing ngendi iku Cina omah-omah cah wadon. Iku Cina logika. Wong kathah kanggo omah-omah native girl ana prakara apa werna dheweke. Uga, aku ora bisa pitutur marang kowe Cina sugih wong lanang ora bakal nolak Caucasian bocah-bocah wadon, nanging yen sampeyan takon yen padha AREP, aku sangsi sing. kanggo paling sugih wong lanang, padha seneng wengi hubungan karo western bocah-bocah wadon. nanging yen sampeyan pirembagan bab omah-omah. padha ora bakal nimbang sing. malah yen padha nindakake. tuwane ora bakal nampa. utamané kanggo sing paling sugih banget kulawargané, tuwane ing kulawargané Sugih arep akèh. Uga. Kaya mriyang kuning, putih gelombang mung minangka kuwat. Akeh Cina menyang putih wanita kanggo kaunggulan alesan, ngrumat, unik physique, utawa mung katresnan. Dating wong wadon putih ing ndhuwur kanggo nindakake dhaftar ing saben wong Cina kanggo nindakake dhaftar, nanging ora ing marriage dhaftar. Wong cina ngerti kanggo kasunyatan marrying wong wadon putih ora becik

About