submit


Yen sembarang nyuwun — jeneng sebagian katon ing FB search gambar: aku tak news for yam folks: Dheweke (Kristen) iku bener KANG. Katon rapet, sing temenan wig lan kang perlu kanggo cukur brengos nyedhaki. BTW, aku dicenthang. Robert profil wis salah siji dibusak utawa diganti bunch lan profil pic dibusak, Kristen kang isih ana, nanging profil pic iku uga dibusak, (thank gusti Allah.): wow sing kaya, apa bakal u mung arep kanggo apa sing, kanggo ngrampungake liyo, aku ateges lara minangka jancok, nanging uga arang banget lucu: ora nyata wong-wong sing matur tengen ing net. kajaba sawijining spelt Kristin abogenin utawa beda spieling. yen sampeyan nemokake nyata cah wadon karo sing jeneng. sampeyan bisa kirim kene: BTW, carane iku iki wong kang urip rusak. Kang enom lan wis akeh taun lan duweni potensi nilai saka wanita ing mangsa. MUTER LAPANGAN BRO. Uga sapa sing nempatno kabeh info ing farce buku fuckwit kanggo miwiti karo, plus nggunakake jeneng kanggo email sing digunakake kanggo ngirim acak pen. kang pantes swift bogem ing sirah kanggo gadhah ora pemikiran. lan dikarepake susu. Nggatheli lol ing pasuryan kang narik ing china girl ana kudu piyantun ing kamar mulangi wong-wong apa ngomong yen ora kang sethitik nggatheli juara. Lan sing gagal wong lanang mbalek maneh ‘padha ur untu. a nigger njotosi kula ing pasuryan. supaya apik: cepet-cepet lawang. u wong sing ora cepet banget ing serapan, huh. Ya madu, iku kula. Ora tumindak dadi kaget. Aku mesum pacar. Sing carane sampeyan teka menyang donya sing ngerti. Saiki sampeyan bisa uga nuduhake kula panjenengan susu. Dheweke wis ora lucu ngala-ala kanggo sampeyan aku upaminipun. Nanging yen sampeyan wis katon wong ana lan ana uga iki. iku ana apa anak pengawasan melu? lol: Sing siji bab paling aku wis tau katon ing internet kang tau. Lan aku wis kene maneh saka sing paling. Aku mung pengin Ibune isih urip kanggo ndeleng sing ana tenan ora koyone dadi apa-apa ngiwa ing world wide web sing dheweke favorit putra ora bakal Wayang. Kene kanggo sampeyan Emak. Kudu digunakake nigger lan baya tinimbang. Iku mung croc bakal njaluk AIDS supaya aku ora yakin yen iku apike. Aku kaya wong arep ‘matèni manuk’ Bisu kawin, sapa digawe sing ana mbokmenawa mung syuting sing ula kang panganan. Sampeyan ora ngerti yen ula mangan telek kaya sing tengen. Ing kawitan wong bakal tuku dheweke house, pindhah ing vacations lan ngirim dheweke dicekel bocah kanggo college. Kapindho wong bakal menehi dheweke. uga. STDs, bangkrut, kredit ala, tamba kecanduan, evictions, repos, manungsa waé polisi, bayangan bayi-bayi, beatings, lan sapiturute. apa iku Francia pikiran Prancis luwih saka UK. iku ora ing sembarang cara ing kabeh tau luwih saka UK. Sapa digawe iki bodho jancok. Sampeyan bisa nulis agung kang lan sing lan bodho yen sampeyan mikir sing cha-cha bisa njedhul kanggo pangguna video. Anggere iku ora CP sing. LOL. Aku sengit marang yam numbness, nanging mengkono kabeh wektu kurang ajar ing alam. Apa neraka apa sampeyan mikir ula urip, pangarep-arep lan wishes apik. Pindhah ngrangkul kurang ajar wit lan ninggalake kita jancok piyambak karo hippie agenda. Mungkin padha mung nindakake ngatur saka kekejeman kewan kang cilik aku mikir wong iki tak iku cantik akeh dijamin. Ora pengacara dibutuhake. Quod Erath Demonstrandum. Sanadyan kanggo kang sabanjuré trick kang kudu nyoba bab sing karo mongoose lan ndeleng carane akeh susu sing nemu wong. U apa éling sing ora kekejeman kewan amarga aku duwe werni python kaya siji ing japanese av lan aku ora njaluk dikirim menyang kunjara kanggo dipakani iku manggon manuk-manuk saka clurut: Ing bab mung Lara lan Ora Lucu bab video punika kasunyatan sing wong-wong loro bocah-bocah wadon durung njupuk mati sing menang kanggo nyimpen miskin, kewan resik. wong-wong PETA sundel bakal duwe. Ironic sing Israel iku kanca-kanca karo AMERIKA serikat lan wis lagi wae apa-apa kanggo nindakake karo terrorism. Isih, Amerika sing bodho lan bakal nyalahké sapa waé saka terrorism, kasedhiya padha ngomong lagi saka sawetara negara padha ora krungu bab. Kuwi sing paranoia: Supaya. bocah-bocah wadon ing jam ora cukup kanggo sampeyan. iku sawijining pesta seks, senajan orgies duwe drawbacks sing. Ora yakin yen aku kaya orgies. Aku kudu Philocrat. sampeyan wis kula ing jago kelip-kelip

About