submit


Ngendi aku lunga lan nggoleki bocah-bocah wadon Cina? Pitakonan iki asring rawuh saka supaya disebut-China rookies, utawa langsung entuk pahargyan-expats ing China. Bener, jawaban iku cukup prasaja. Iku padha ing negara, karo mung siji prabédan. Apa sampeyan teka saka AMERIKA serikat, Eropa utawa Republik Demokratik Kongo, iku padha ing negara. Sampeyan bisa nemokake wong-wong mau ing ngendi wae. Lurung-lurung, bar, belonjo-mall, panggonan makaryo panjenengan utawa malah ing ngarep, yen sampeyan duwe wadon Cina roomie mesti wae. Prabédan. Sampeyan ana ing China, lan supaya ing atine negara iki wis durung mbukak kanggo donya, supaya kang manca kene wis menehi tunjangan. Pisanan kabeh, sampeyan sing mboten umum. Saiki, sampeyan sing endah lan aneh siji teka saka negara adoh, adoh. Dadi, paling wektu sampeyan bakal ing kawigaten wong akeh, malah nalika sampeyan lagi mung ing cara kanggo tuku dhewe sarapan. Sampeyan bisa maca artikel iki kanggo luwih tips: Ketemu wanita Asia ing cara sing gampang. Kita bakal miwiti karo ora-brainer -bar. Mung minangka ing, meh, saben negara liyane ana macem-macem jinis bar. Yen sampeyan pindhah menyang mahasiswa bar, ana cantik apik kasempatan sampeyan bakal mungkasi munggah p nyerahke. Mahasiswa bar iku panggonan kanggo ngemas. Everybody ana nerangake karo kru sing, lan yen sampeyan ora bagean saka mahasiswa urip ing bagéan saka kutha, sampeyan bisa uga rampung sing bir lan pindhah ing. Aman nang kanggo pindhah menyang salah siji saka eksklusif bar ing kutha. Malah, Cina paling gedhe kutha dumps duwe garis sing urut. Supaya, malah yen sampeyan sing macet kanggo karya ing sawetara kutha cilik, sampeyan bakal bisa kanggo nemokake iku. Banjur maneh, yen sampeyan sing macet ing desa Kana, sampeyan ora bakal duwe kanggo pindhah menyang bar. Sampeyan bakal bisa ndeleng apa kita tegese. Oalah, eksklusif bar ngendi luwih diwasa, sawijining wanita Cina klumpukne, lan padha teka ana persis kanggo padha alesan sing: kanggo nemokake sawetara perusahaan. Mung kakurangan iku sing iki panggonan sing cantik larang. Dadi, nyiyapake dhewe kanggo Kulon prices, yen sampeyan arep kanggo tuku ngombe kanggo ladies. Yep. Iku mirah, lan kemungkinan sing meh limitless, nanging ana persil saka downsides kanggo iku. Paling saka bocah-bocah wadon Cina, kaya Cina ing umum, sing cantik isin nalika nerangake kanggo operasi ing umum. Dadi, yen wong wadon cedhak sampeyan ing werna, dheweke iku salah siji pro utawa wadon sing dianggo kanggo toko bar. Uga, ora pendekatan wong wadon ing werna, yen sampeyan duwe ora wis diundang. Ngenteni nganti dheweke katon ing sampeyan, mesem utawa giggles. Sing wektu nalika sampeyan kudu melu. Klub ing China sing panggonan lan apik kanggo njaluk siji-ngadeg ing wayah wengi. Uga, yen sampeyan arep kanggo apik klub, sadurunge sing melu karo sawetara girl, njupuk dipikir apik ing kang dheweke karo. Sampeyan ora arep kekacoan karo pejabat lokal’ utawa search»pengusaha»bocah-bocah wadon. Cina lanang bisa uga ora katon akeh, nanging lagi cantik cepet lan kebak surprises nalika nerangake kanggo gelut, lan padha biasane duwe bantuan. Yen sampeyan arep kanggo populer klub, mung lunga karo aliran. Nanging kene bab: ing klub ana luwih kasempatan sampeyan bakal mungkasi munggah karo cah wadon manca saka Cina siji. Yen sampeyan mung wong manca ing perusahaan, sampeyan bakal njaluk lampu ijo dening akeh bocah-bocah wadon ing kantor-kantor. Mung masalah iku sing ing China, paling saka workmates bakal ora sarujuk saka panjenengan sesambetan, lan panggedhe bakal ora kaya iku banget, utamané yen sampeyan sing digunakake kanggo negara perusahaan. Dadi, apa. Sing ora ono siji-sijine bisnis, sampeyan bisa ngomong. Uga, sampeyan ora bakal duwe alangan, nanging dheweke bakal. Dheweke bisa njaluk sora marang, liwati ing promosi dheweke wis nunggu, utawa minangka padha ngomong iku kene, dadi»ngritik»kanggo prilaku dheweke, kita bakal ngomong disiplin. Mesthi, yen sampeyan loro njaluk nikah, iku bakal njaluk luwih gampang. Nanging nganti sampeyan apa, njaluk siap kanggo bunch saka kantor-karya related masalah. Dadi, dadi bedo bab iku. Sawise kabeh iku ora ana bisnis. Tengen. Punika liyane ora-brainer. Sampeyan bisa ndhaftar ing salah siji saka kelas utawa katon kanggo tutor. Yen sampeyan ndhaftar ing kelas banjur sampeyan bakal sawise guru, kang wadon. Kakurangan iku ana liyane siswa manca saka guru. Nanging hiring guru menehi sampeyan kesempatan kanggo audisi lan iku luwih murah tinimbang sing paling kursus basa. Saiki kene iku siji mboten umum. China wis tanpa mangu, negara iki karo negara sugih lan dawa budaya tradisi lan sampeyan wis teka cara dawa kanggo dadi kene kanggo alesan apa wae. Supaya, kok ora matèni manuk loro karo siji watu — sinau soko lan golek wong wadon impen panjenengan. Contone, sampeyan bisa njupuk teh upacara kelas. Sampeyan bakal mung wong manca ana, lan kabeh siswa bakal meh kabeh wadon. Supaya, sampeyan bakal ing kawigaten kabeh wektu. Yen sampeyan sing kuwatir bab basa alangi, don t. Iku mung bakal nggawe sampeyan luwih nengsemake. Goofy, kikuk manca lan kang amba irung, nyoba kanggo nggawe siji prasaja ukara ultra-cute ing saben Cina mata wong wadon kang. Sawise kabeh, sing carane padha ndeleng kita ing umum. Yen sampeyan sing ora ngengkel ing njajahi budaya anyar liwat buku, sampeyan bisa uga pengin kanggo nyebar dhewe budaya. Apa ora mulang inggris. Iki jinis proyek sing kabeh ing wayah sore, lan yen sampeyan teka saka inggris speaking negara, utamané US lan Britain, sampeyan bakal njaluk proyek ing wektu ora kanthi becik dhuwit kanthong lan profesor judhul, kang tansah dianggo karo bocah-bocah wadon Asian. Aku bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake iki magnetik pesen kanggo nguripake wong wadon lan njaluk dheweke metu ing tanggal karo mung telung teks. Carane kanggo kumpa dheweke kebak penasaran, intrigue, lan kepinginan nganti dheweke iku njupuk munggah dheweke telpon lan thumbing ing pesen. (apa dheweke wanted kanggo utawa ora) Lan minangka aneh minangka iki muni, bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake wangun saka»seksual wiwitan»kanggo tetanduran»erotis»pikirane saka sampeyan ing dheweke atine lan wis dheweke pitados sampeyan Mikir bab sampeyan, sampeyan idaman, lan malah fantasizing bab sampeyan kanthi cara kang abot nunggu kanggo sabanjuré pesen Paling jahwéh iki teks cepet njaluk meetups sing nguripake menyang jinis lan sesambetan maca kene: aku wis mung bubar kesandung tengen cantik khusus situs sing aku panginten akèh kowé bakal tenan kasengsem ing. Iku atraksi, seduction lan guide gendakan — aku ngerti, aku ngerti, aku pisanan panginten apa sampeyan lagi mbokmenawa pikiran: kita wis krungu kabeh iku sadurunge tengen. Uga, ora persis. Iku disebut Wong Nemu Cah wadon lan, unik, iku ditulis dening wong WADON disebut Tiffany Taylor. Aku mikir sing tengen ana alesan iku apik kuwi buku (volume, saka wiwitan, kanggo jangka kanggo linuwih). Iki wong wadon, boten kados paling, bener mangerténi kabeh reged trick kang bocah-bocah wadon muter ing wong lanang lan ora wedi kanggo kuthah kacang buncis kanggo kita wong. Dheweke dadi liwat iku langkah dening langkah — langkah carane kanggo nyiyapake dhewe, carane lan ing ngendi kanggo nemokake wanita, cara paling apik kanggo pendekatan wong-wong mau lan njaluk ngomong kabèh sangang mèter. Oh, aku meh kelalen bagéan sing paling penting: Dheweke describes cara tartamtu kanggo ‘cedhak’ ing cah wadon. Tegese salah siji njaluk nomer dheweke, njaluk dheweke takon kanggo nomer TELPON, carane kanggo kiss cah wadon lan ketemu munggah karo dheweke ing dina sabanjuré lan kabèh kathah liyane. Aku d kaya kanggo pitutur marang kowe luwih lengkap babagan cara lan techniques sing ana ing pandhuan iki nanging mbokmenawa kudu sebutno sawetara rincian liyane tinimbang. Pandhuan kasedhiya saka Wong Nemu Cah wadon com lan enggal didownload yen sampeyan wis tak akses. Aku wong ora bisa ngenteni kanggo miwiti maca lan nggunakake materi supaya seneng kanggo nemokake saben volume guide kasedhiya kapisah kanggo download. Kabeh ing kabeh, highly dianjurake maca kanggo kabeh wong lanang sing, kaya kula, padha panganan munggah karo pemandangan gendakan lan mung wanted kanggo ngerti kuwi apik — carane kanggo narik kawigaten lan ngarih-arih bocah-bocah wadon panas. Klik kene kanggo maca liyane kabeh ing Kabeh, highly dianjurake maca kanggo kabeh wong lanang sing, kaya kula, padha panganan munggah karo pemandangan gendakan lan mung wanted kanggo ngerti kuwi apik — carane kanggo narik kawigaten lan ngarih-arih bocah-bocah wadon panas. Kita bakal tresna kanggo nuduhake sawetara informasi nang karo sing sapisan ing nalika. Looking nerusake kanggo iku. Gedhe. Mung isi metu wangun ing ngisor iki. Thanks kanggo pitados Sandi Anyar Cina Bojo. Mangga dipriksa email saiki lan konfirmasi langganan. Bakal weruh sing kita konfirmasi e-mail uga wis diselehake ing kothak spam

About