submit


Aku wong lelungan donya. Aku wis wis kanggo akèh negara ing Eropah, Amérika Lor lan Asia. Adhedhasar sandi pengalaman, ing syarat-syarat hotness saka wanita, carane mbukak lagi Asian wong lanang, biaya urip, lan sapiturute, Aku wis nyawiji dhaftar panjarwa ndhuwur tujuan kanggo siji Asian wong lanang kanggo ketemu bocah-bocah wadon panas ing UK sing mung panas. Bocah-bocah wadon pirang karo bods sing nang endi wae. Ing umum, padha luwih ing wangun saka rata-rata Amérika bocah-bocah wadon. Lan padha tansah sijine munggah eseman nalika padha ndeleng wong liyo nyoba nganggo karo wong-wong mau. Cantik padha kanggo bocah-bocah wadon ing UK. Bocah-bocah wadon ing Eropah umume luwih mbukak kanggo Asian wong lanang. Paling saka wong-wong mau ngandika inggris luwih saka bobby admin. Uga yen sampeyan manggon ing AS, sampeyan njaluk paling apik kaloro donya. A dicokot saka budaya Asia, lan dicokot saka kulon wanita, I. e. yen sampeyan manggon ing wétan utawa kulon pesisir iki massive negara. Ora akeh pengalaman kanggo Midwest lan kidul, lan ora akeh Asia pengaruh ing bagéan saka negara salah siji. Kabeh ing kabeh, Amérika wanita sing seksi, nanging sikap sing menyang Asian wong lanang bisa marginal bitchy, kajaba sing exude getar saka seksi, sugih, sinau wong ing page detik saka patemon panas wadon, kang ing dhewe iku setengah perang lan uphiller siji, amarga stereotype umum Amérika terus menyang Asia lanang. Ing pepadhamu lor saka Amérika pasangan, lagi cantik padha kanggo saben liyane. Apa kowe ngerti Asia Wétan iku paling gedhe katon minoritas ing Kanada? Kanggo Amérika, Kanada iku mung sethitik lamer saka kita, a sethitik luwih adhem tinimbang kita, lan sethitik kurang poblado saka kita. Persil saka Burnett, pas lan loropaken. Nanging yen sampeyan ora nganggo basa sing, sampeyan ora njaluk banget adoh, kajaba sing ketemu sawetara sing bisa nganggo basa inggris. Biaya urip iku banget kurang ana. Ngati-ati saka nasionalis ing negara, padha sengit marang wong-wong sing ora Bosnia lan utamané nalika padha ndeleng Bosnia cah wadon karo Asian wong. Nggawa bukti peluru rompi yen sampeyan arep kanggo aran aman ing negara jerman bocah-bocah wadon sing aviphiles. Padha arep endah Asian wong lanang lan padha tak bosen saka jerman pacar. Mung ati-ati ware saka Nazi lan sinau nganggo jerman lan sampeyan bakal apa nggoleki ana. Banget nggoleki. Bocah-bocah wadon Japanese sing subs, padha nggawe bojo apik (ora nyoba kanggo swara sexist, mung pengamatan sandi). Padha umur uga, lan budaya sing iku apik tenan. Nanging yen sampeyan ora nganggo Japanese, ana bakal dadi masalah. Yen sampeyan ora nganggo basa Cina, banjur pengalaman ing China bakal telek mbandhingaké siji sing bisa nganggo basa. Bocah-bocah wadon cina umume kurang manut banjur Jepang lan padha beda-beda nemen saka salah siji saka mburi saka negara kanggo mburi liyane saka negara. Nanging US dollar bisa pindhah cara banget dawa ing china. Iku arang banget mirah ana yen sampeyan supaya kabeh wisata kang traps. Kanggo saben Asian wong lanang, iki ngendi ngimpi sing bakal kelakon, nanging kanggo rega. Kebak emas penggali. Nanging aku kudu ngakeni bocah-bocah wadon sing panas ana

About