submit


Dadi, sing arep kanggo tanggal girl Cina, huh. Ngendi kanggo pindhah kanggo Ketemu Wanita Cina. Ora yakin minangka kanggo carane kanggo pindhah babagan patemon siji. Iku ora minangka angel minangka sampeyan bisa mikir. Minangka prakara saka kasunyatan, ana cara kanggo ketemu ayu wanita Cina ing wilayah lokal. Ayo kang njupuk dipikir cepet ing sawetara saka cara paling apik kanggo pindhah babagan patemon sawetara iki endah ladies ing jarak cendhak saka ngarep kutha. PILIHAN SIJI: Tanggal China Airlines pramugari. Sabanjure wektu sampeyan lelungan nggunakake China Airlines lan marang asrama bidang priksa manawa sampeyan berkembang rapport karo kru pesawat. Aku tau tanggal Singapore Airlines pramugari (dheweke AYU.) sing aku ketemu ing hotel ngendi dheweke kru pesawat bakal bolongan munggah nalika dibutuhake kanggo tetep sewengi. Mangga madosi hotel ngendi iki pramugari tetep nalika dibutuhake kanggo nglampahi wengi ing kutha. PILIHAN LORO: Tamatan Sekolah. Akeh mahasiswa Chinese rawuh kita U. S. Universities lan melu ing lulusan program kanggo engineering lan ilmu. Mungkasi dening universitas lokal (ora Community College.) lan njupuk count kabeh bocah-bocah wadon Cina nggayuh sing PhD ing Engineering Lunak utawa Biokimia. PILIHAN TELU: Ing Internet. Iki paling ketok pendekatan nanging bakal mbutuhake sawetara wangun travel ing sawetara titik. Nyoba. China Katresnan minangka bisa website kanggo njelajah kanggo nyambung karo wanita Cina. Tetep wonten ing pikiran sing akeh wanita saka China ora bakal bisa kanggo nganggo basa inggris, supaya sampeyan KUDU sabar karo wong-wong mau. PILIHAN PAPAT: Chinatown. Saben kutha utama wis»Chinatown»ngendi wanita Cina sing wis urip ing U. S. kanggo nalika bisa ketemu. Nyoba restoran lan klub bengi ing Chinatown kecamatan minangka iki bakal fertile wilayah kanggo sampeyan. Akeh wanita saka China sing saestu ayu, menarik lan banget fokus ing karir lan kulawarga. Sampeyan bakal banget bathi duwe Cina lady nuduhake urip

About