submit


Ana sawetara interracial sesambetan liyane ono ing ngendi panggonan saka wong putih Asian girl saperangan, kang katon paling asring ing kutha-kutha kayata San Francisco lan Seattle. Apa iku bab wong putih sing Senadyan sawetara saka paling anyar free-umur generasi saka wong korea kang uncharacteristically dhuwur, kanggo sisih paling Asian wong-wong sing wikan wis mejet ing genetis lotre yen lagi liwat ‘»? Nalika iku uga katon yen Asian bocah-bocah wadon bakal ora pikiran wong sumelang cendhak wiwit padha kathah dadi cilik piyambak, ing kasunyatan padha tresna kang ngubengi wong ngendi padha duwe kanggo ngiringake sirah sing munggah kanggo nggawe kontak mripat. Wiwit bocah-bocah wadon Asian sing ing tau-medhot nggoleki kanggo dadi cute minangka bisa, wong dhuwur sing stress sing pettiness nalika dheweke mlaku sabanjuré kanggo wong-wong mau total plus. Putih wong bakal pirembagan kanggo cantik Asian girl ing garis. Padha bakal lumaku nganti dheweke lan ngomong soko pinter kaya,»aku tansah ngobong gajih. Apa sampeyan duwe saran?»Kang banjur bakal terus ngobrol, nggawe dheweke giggle dening nyoba ngomong butchered versi sawetara Japanese tembung kang mangerténi. Banjur bakal regale dheweke karo crita bab carane piyambakipun tindak kanggo pindhah ngunjungi seduluré sing serves ing Tentrem Corps ing Guangdong (kang bakal ngomong provinsi, ora»China,»kanggo nuduhake carane jagad iku) lan carane wong nyoba meat asu ing saté saka wong sing sadean wong-wong mau ing werna saka a ngalahake-mati Jan Olahraga tas ransel. (Kang ngandika iku bener tenan sedhep.) Nalika Asian cah lanang sumerep cah wadon ayu, kang mung blushes furiously, lan yen di-push dening kang wong kanca-kanca kanggo pirembagan kanggo dheweke, kang mung saged kanggo stammer,»Apa kowe teka kene asring.»dadi kurang sing dheweke wis takon wong kanggo mbaleni piyambak, kang ing titik kang lumaku adoh. Brawny, bisu-olahragawan jinis putih wong-wong sing ora kepincut kanggo bocah-bocah wadon Asian. Lagi sibuk banget nguber bocah-bocah wadon pirang karo sikil dawa sing nyandhang kakehan bronzer lan Tory Burch apartemen. Jinis putih wong-wong sing kepincut kanggo bocah-bocah wadon Asian sing biasane lancip, crane-kaya, lan, yen sasi umur, duwe blaka receding baris saka gingery, cedhak-dipotong rambute. Padha tau tan lan sing biasane bulak kanggo titik looking sing dicokot anemic. Padha nyandhang kaca tingal lan sing banget uga maca. Boten kados wong Asian, kang idea saka tanggal becik nggawe cah wadon nonton wong muter, lan banjur kanggo nedha bengi ing Vet-prancis campuran restaurant. Lagi arang banget uga versed ing sajarah lan budaya saka sing tanggal kang tanah kelairan, lan sawetara nganggo basa native luwih apik tinimbang dheweke ora, gadhah tau kuliah jurusan iku ing college lan utawa urip ana kanggo taun ing paling. Bocah-bocah wadon Asian nemokake iki kapentingan ing ngarep budaya loro nyenengaken lan flattering. Padha ndeleng iku minangka bayangan saka sing putih tanggal kang jero intelektual penasaran. Iki nuduhake carane un-chauvinistic padha. Boten kados wong Asian, sing marang dening grandmothers sing dicks bakal tiba mati yen padha nyetel mlaku nang pawon, putih wong tresna kanggo cook. Iki nuduhake yen padha ora pracaya wong wadon kang panggonan mung ing pawon. Amarga bocah-bocah wadon Asian sing wungu kanggo pracaya wong-wong sing kudu dadi tangan lan sikil, padha kaget nalika sing putih tanggal tabet menawa kang cook nedha bengi. Asian bocah-bocah wadon tuwuh munggah karo bapa sing nyebut tresno dening kasunyatan sing padha sijine gendheng liwat kepala lan pangan ing meja. Padha wis samesthine kanggo infer sing padha tresna yen padha ora diwenehi munggah kanggo adoption. Nalika padha pisanan rada bingung nalika marang dening putih pacar kang perlu kanggo»proses raos,»padha rauh teka kanggo appreciate mengkono iku (bebarengan karo kang abstrak lukisan cat banyu, puisi, lan saben minggu lelungan kanggo terapi) minangka bukti saka sugih urip utama kang nyawa. Sing ngandika, kene soko kanggo elinga: wong pancene sing padha, kabeh ndonya. Padha bisa katon beda-beda lan nganggo beda, lan budaya mores bisa beda-beda wildly, nanging ing tingkat pribadhi, sing kepengin lan kabutuhan lan gol sing umumé padha. Kanggo kayata, salah siji saka paling gedhe gawe kaget aku ketemu ing Filipina ana carane akeh banget budaya mores kaya sing ngendi aku tansaya munggah ing Jero Kidul. Bocah-bocah wadon Asian ing kulon kathah dadi awon kombinasi saka dhewe budaya plus gedhe-gedhe sing padha wis pindah kanggo. Iki kok dadi akeh wong-wong mau nguripake metu dadi brat ngrusak rajaputri. Sirah kanggo Bangkok utawa Bali utawa Bagan lan ana sing bakal ketemu kualitas bocah-bocah wadon Cina ing droves, kabeh ing vacation lan kabeh looking kanggo pihak. Sampeyan bisa uga ketemu sawetara Koreans lan sawetara Jepang, nanging iku bocah-bocah wadon Cina sing ana ing akèh-akèhé dina iki. sawijining turis Cina wadon (kabeh wong lanang duwe kanggo tetep ing ngarep lan nggawe dhuwit supaya padha bisa saged omah lan mobil sing penting kanggo njupuk bojo). Paling saka bocah-bocah wadon iki saka amba undakan cities lan bisa nganggo ing paling cukup inggris. Thai departemen Pariwisata contone aktif target kantor siji bocah-bocah wadon saka Hong Kong lan Shanghai, lan Bangkok kapenuhan karo wong-wong mau. Yen sampeyan ora pracaya kula banjur nyoba maca Mandarin Optional dening Darby Jones. Ing sekolah. High school utawa college sing paling apik. Aku ketemu bojoku minangka grad student: aku iki junior. Paling kita kanca-kanca lan kenalan sing putih Asian pasangan ketemu ing college. A akèh saka korea kulawargané sing insular lan xenophobic, utamané page-generasi pengungsi, supaya bisa dadi tantangan. Nanging, sing lanang lan wadon bisa duwe gagasan liyane, minangka aku bisa mbukteake amarga akademisi lan bisnis kenalan. Nanging, ora tarik wae serat mung amarga saka kulit sipat lan epicanthic melu. Yen sampeyan lagi enom cukup kanggo bisa looking for»bocah-bocah wadon»sampeyan bakal kamungkinan golek sing padha mung minangka western minangka sampeyan bisa lan ora bisa flattered dening wong kesengsem kanggo»endah kaendahan». Aku ngene ngomong mung kanggo nambani wong-wong mau biasane kaya sembarang wanita. Luwih apik yen, banjur teka mati minangka luwih rasis karo tanggal kapisan kanggo P. F. Chang s lan banjur Jackie Chan s film anyar sawise. Padha mbokmenawa mangan cukup sing ing ngarep sedhih aku ngerti aku. Senajan aku bisa ngomong, yen sampeyan miwiti ngomong Cina gal, marang wong-wong mau: Ni pitik kula (pocapan: Nyuda Pitik Uga -nalika ngandika Uga, muni kudu pindhah kurang lan banjur dhuwur). Sing tegese sampeyan re ayu. Sampeyan kudu golden

About