submit


dheweke panginten sampeyan re kang coy bab sesambetan lan nganggep sampeyan loro partner lan njupuk sing kanggo ndeleng tuwane dheweke minangka dheweke pacangan. Skenario iki highly dipercaya yen kita padha kanggo pracaya sing wis cetha disampekno karo dheweke sing ora free, lan iki ora hubungan romantis, minangka ing paribasan ing langit tembung Cina kanggo dheweke pasuryan sing aku ora dating sampeyan, lan kita lagi ora ing sesambetan, Ngelingi dheweke ngarep kutha iki kutha cilik (dening cilik aku ora ateges Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chongqing), dheweke paling kamungkinan ing kathah kang meksa kanggo njaluk nikah. Lan yen dheweke ora t pengin kanggo njaluk menyang hubungan sapunika, dheweke bisa nggunakake riko kanggo appease dheweke tuwane nagging. Dheweke ngajak sampeyan kanggo dheweke ngarep kanggo menehi wong roso kesengsem sing dheweke s dating wong saka luar negeri, becik prayoga wong enom karo mangsa gedhe. Dadi, tuwane dheweke bisa ninggalake dheweke piyambak kanggo nalika. Dheweke ora bisa tengen metu pitutur marang kowe sing dheweke wis nggunakake kanggo tumindak minangka dheweke pacar, sing mangerténi, sampeyan bisa njupuk iku cara salah lan bener arep kanggo duwe hubungan utawa njaluk gelo kanggo kang diapusi. (nanging, mung menehi dicokot saka latar mburi, hiring wong enom kanggo tumindak minangka pacar sing ing ngarepe sing tuwane bener layanan sing ditawakake ing China. Aku ora yakin yen bocah-bocah wadon bener nggunakake pacar kanggo ngrekrut, nanging aku cantik manawa sawetara bocah-bocah wadon ngapusi kanggo tuwane bab kanca-kanca sing lanang supaya tuwane bakal mungkasi nagging wong-wong mau bab njupuk nikah), dheweke kepengin kanggo ngajak kanca dheweke kanggo dheweke ngarep, yen sampeyan re putih (utawa non-Cina), dheweke mbokmenawa arep kanggo nuduhake mati, minangka kanca apik dheweke wis ing kutha gedhe, dheweke mung arep kanggo nuduhake sampeyan wektu apik karo dheweke kulawarga, mungkin dheweke tuwane sing gedhe koki. Iku bisa dadi banget prasaja kanca nedha bengi karo kulawarga lan apa-apa liyane. Ing budaya kita, njupuk gendakan pacar kanggo ketemu kita tuwane bab banget serius. Sing tegese kita arep kanggo manawa kita tuwane bisa nampa sampeyan sandi bojomu bojo. Dadi, gendakan iku serius, lan dheweke tresna sampeyan. Yen sampeyan ora pengin kanggo nampa iku. MANGGA. Ngobrol karo dheweke, marang dheweke trues lan mungkasi muter ambigu! Dheweke ngenalke sampeyan kanggo ibune dheweke minangka dheweke pacar, utawa minangka kanca? Yen sawijining s mantan, ya sing mbokmenawa serius. Nanging, duwe sampeyan nampa takon dheweke? Sing bakal menehi sampeyan jawaban sing luwih langsung saka sawetara wong-wong manca ing Video Free. Saka gambaran, iku cetha banget yen loro saka sampeyan mung miwiti panjenengan sesambetan, lan sing cara banget rauh kanggo cah wadon Cina kanggo panghibur ing idea saka pernikahané. Uga, iku ganti ing staggering jangkah ing China. Nedha bengi karo tuwane ora ono tonggak sejarah wonten ing sesambetan kaya iku digunakake kanggo dadi (mungkin ing sawetara wilayah deso nanging temtunipun ora ing kutha-kutha, utamané karo manca pacar). Apa bisa dadi arep ing cah wadon s sirah wis kebak dijamin dening Feiffer Wang supaya aku ora arep kanggo mbaleni. Nanging, yen sampeyan njupuk sandi saran banjur aku kudu pitutur marang kowe luwih. Iku bisa dadi kikuk kanggo mangan karo wong-wong sing don t nganggo basa. Supaya, sampeyan bakal weruh cah wadon s tuwane esem sejatine saben wektu sampeyan nganggo. Ngandika saka pengalaman, iku bisa dadi awon nedha bengi ing gesang panjenengan. bakal disiapake. Aku wong Cina, yen dheweke nyuwun sampeyan kanggo duwe nedha bengi ing ngarep dheweke karo dheweke tuwane, sing bakal jahat dheweke ngelingi bab marrying sampeyan. Yen iku mung duwe nedha bengi karo ibu, mungkin iku mung ibune dheweke kepengin kanggo ndeleng apa jenis wong sampeyan lan nglindhungi dheweke putri saka njupuk babras. Nanging, paling bocah-bocah wadon Cina sing cukup serius babagan gendakan. Iku ora gampang kanggo takon wong-wong mau metu. Lan yen dheweke sarujuk kanggo nyumerepi metu karo sampeyan kanggo nedha bengi utawa nonton film kanggo luwih saka kaping, iku paling kamungkinan sing dheweke njupuk sing minangka dheweke pacar. Mesti wae. Yen gendakan ngajak sampeyan kanggo ketemu dheweke tuwane, sing tegese dheweke arep kanggo introduce dheweke pacar kanggo dheweke tuwane resmi lan dheweke uga arep kanggo dheweke tuwane menehi pangenalan positif. Iku uga sinyal sing wong dheweke iku cumadhang kanggo omah-omah ing mangsa. Yen sampeyan arep kanggo mbangun luwih hubungan karo dheweke, aku suggest sampeyan ngowahi sawetara peparingé kanggo dheweke tuwane. Uga, yen sampeyan isih ragu-ragu bab sesambetan, aku suggest sampeyan marang dheweke sing isih ora wektu kanggo ndeleng tuwane dheweke

About