submit


Mesthi, paling tantalizing topik antarane priya lan wanita punika jinis. Dadi, dheweke yen takon kula, apa sampeyan arep kanggo nyoba iku karo cah wadon manca. Banjur piye wae, kita tindak bali kanggo asrama. Iku dheweke pisanan kanggo turu karo wong Cina. Iki cicilan katelu saka terjemahan inggris saka Cina-basa ing artikel Wakil. cin featuring pitakonan karo papat wong Cina sing tanggal manca wanita. Dina iki s interview karo iklan profesional ing Shanghai sing nemu pribadi bab kang hubungan karo kang putih Amérika gendakan, kalebu sawetara isin pantes rincian. Yen sampeyan ora kejawab loro installments, duwe dipikir ing»Dheweke Disenengi Gadhah Threesomes»: Wong Cina Mbukak munggah Babagan Gendakan Manca Wanita ing Wakil. cin lan Wayahe Kita Mata Ketemu, aku Froze: Wong Cina Mbukak munggah Babagan Gendakan Manca Wanita ing Wakil. cin. Lan tetep dirungokake kanggo final kirim. Kanggo pirembagan bab iki ndadekake kula isin sethitik. Kita padha ing universitas kang padha ing US — aku iki sinau kuna Cina, lan aku iki sinau lawas inggris. Kita tak bebarengan lan dadi basa partners. Ing kawitan, kita bakal tansah sinau bebarengan. Sawise kita dadi luwih menowo karo salah siji liyane kita bakal pirembagan bab meh apa-apa. Mesthi, paling tantalizing topik antarane priya lan wanita punika jinis. Dadi, dheweke yen takon kula,»Apa sing arep kanggo nyoba iku karo cah wadon manca.»Banjur piye wae, kita tindak bali kanggo asrama. Iku dheweke pisanan kanggo turu karo wong Cina. Uga, ora persis. Amarga saka budaya sing beda, kita padha ora rakulino kanggo saben liyane cara urip ing kawitan, lan kita tindak bali lan kasebut kanggo periode wektu sadurunge kita dienggoni iku. Sandi gendakan mikiraken sing ing Cina utawa budaya Asia, hubungan antarane priya lan wanita sing salah siji dipandu dening patriarki utawa manajemen ketat dening garwa, beda saka kasetaraan jender lan teknologi bab sing dheweke nilai-nilai budaya. Dheweke kerep ngandika sing aku khas Cina wong. Liyane dheweke ngandika iki, aku arep kanggo mecahake dheweke dobel bab wong Cina. Malah sanadyan kita duwe hubungan apik lan aku wis wis diganti sawetara saka dheweke donyane menyang wong Cina, dheweke isih bakal mbukak ati-ati dheweke ora kaya wong Cina banget akeh. Ya, utamané ing sesambetan, minangka sampeyan bakal mbukak menyang akeh liyane masalah praktis. Yen aku karo cah wadon Cina, yen ana sawetara sifat urip sing aku ora bisa nampa aku mung bakal langsung ngomong supaya. Contone, aku pancene ora kaya nalika gendhakan banget cedhak kanggo sing ex-pacar. Nanging saiki aku wis ora ngandika iku, amarga aku duwe meksa, kang ndadekake kula nimbang apa utawa ora kanggo ngomongake metu. Nanging supaya ora supaya dheweke mikir sing wong Cina sing cilik, kanggo saiki aku ora pitutur marang dheweke. Ya, mbok menawa sing sethitik. Ana kaping nalika aku wonder, apa aku ora care kakehan bab identitas Cina lan apa aku arep kanggo mbuktekaken apa-apa. Lan minangka asil, aku ora bakal arep kanggo nyebut raos. Mbok menawa iku dudu sing perlu kanggo nglirwaaken raos amarga saka ètnis beban. Aku iki wis soko apa karo lingkungan. Liyane wong Cina watara kula sing duwe tanggal wanita putih kabeh koyone duwe banget kahanan sing padha. Mbok menawa saka umur enom kita kabeh wis ditampa iki konsep saka Cina kesukuan, lan carane kita kudu nggawa pakurmatan kanggo negara. Kita padha tansah nguwuh slogans bab carane kita ngirim ora nggawe wong Cina ilang pasuryan. Wong-wong ing tartamtu sing utamané cara iki, lan ing pungkasan, iku dadi habitual cara saka pikiran. Banget sawetara wong wis sought metu manca bocah-bocah wadon. Nanging nalika aku ana ing universitas ing US, ana cukup sawetara wanita Cina singles wong-wong manca. Jaban rangkah, ana sawetara banget Asian wong-wong sing nguber wanita putih, lan malah Asia-Amerika sejatine nyumerepi metu karo liyane Asia. Plus, wong Asian ora misuwur minangka wong putih ing mata saka manca. Nanging wanita sing beda — ana tansah sawetara wong wadon sing bisa ngganti inggih menyang Kulon urip. Ing bab papan pribadi. Manca bocah-bocah wadon sing banget sawijining lan duwe kesadaran iki saka papan pribadi. Malah sanadyan dheweke tenan tresna sampeyan, sing ora ateges dheweke bakal nindakake apa-apa kanggo sampeyan. Iki soko wong Cina ora weruh. Tambahan, iku prakara nasibe. Sesambetan romantis ora bisa banget disengojo. Iki cicilan katelu saka terjemahan inggris saka Cina-basa ing artikel Wakil. cin featuring pitakonan karo papat wong Cina sing tanggal manca wanita. Yen sampeyan ora kejawab loro installments, duwe dipikir ing»Dheweke Disenengi Gadhah Threesomes»: Wong Cina Mbukak munggah Babagan Gendakan Manca Wanita ing Wakil. cin lan Wayahe Kita Mata Ketemu, aku Froze: Wong Cina Mbukak munggah Babagan Gendakan Manca Wanita ing Wakil. Lan tetep dirungokake kanggo final kirim. Paling ayu bab sesambetan sing dikembangaké organically, kaya saperangan iki. Padha miwiti minangka mahasiswa ngewangi saben liyane ing sekolah. Tuku salinan apik antologi Carane Ora Siji Sugih kanggo Tuku Dragon woh. lan maca sandi essay ‘Huangshan bulan madu’. Kula essay ‘Abang Couplets’ uga klebu ing China expat lelungan antologi Unsavory Unsur

About