submit


Aku wis kesah cetha ing saindhenging donya, lan China favorit negara supaya adoh. Sing alesan utama sing aku teka kanggo China kanggo karya. Ing kasunyatan, aku wis kesah cetha ing China uga, lan aku isih nemokake iki negara ayu. Senajan, aku ana ing dalan pakar psikologi wadon, utawa Cina free skills, kang siji wong lanang, aku duwe pengalaman dhewe babagan gendakan Cina bocah-bocah wadon. Dadi, ing bagean iki aku bakal nuduhake pengamatan bab gendakan ing China (Cina free show), lan mbokmenawa sawetara negara-negara Asia liyane. Wanita cina ing umum sing super feminin, loropaken, nggawe jalur kekancan lan manut. Menapa malih, wong kene sing banget curious bab liyane negara lan budaya. Dadi, yen sampeyan lagi a foreigner, ngene invariably tarik manungsa waé khusus. Ing kasunyatan, yen sampeyan ngelingi hubungan long-term, aku manteb ing ati sing sampeyan ora bakal wagol. Mangga mbudidaya Aturan Nomer — respecting hukum saka tanah soko ngene tansah apa ing China utawa ing panggenan liya. Yen sampeyan duwe pitakonan sembarang ing Cina free, aran gratis kanggo ngirim ing forum kita supaya wong bisa uga kontribusi lan sinau. Kanggo nganyari biasa kaya kita ing Facebook utawa tindakake ing Twitter

About