submit


Ooh Lahar punika gangang bab enom, metu ngomong iku kaya iku Yorkshire lass sing manggen ing China. Hello. Seneng Cina Valentine Day, mung seneng-seneng sembrono sethitik chit chat bab apa free kaya ing Shanghai lan China kanggo expats lan warga. Apa bocah-bocah wadon Cina kaya wong manca. Ing video iki, aku interview kancaku jenenge Alison saka China. Kita ngrembug topik bab apa dating budaya ing China kaya. Welcome bali. mangga ora njupuk apa-apa aku ngandika ing video iki wong. video iki ora temenan kanggo dadi sandhungan tumrap wong. mung gadhah fun ngomong bab sandi pengalaman I. Apa Cina wong Lanang Mikir saka bocah-bocah Wadon Cina Free Manca Langganan Saluran kanggo dadi bagéan saka Woema Kulawarga. Nyumbang Ndhukung Saluran ing. Apa sing wong Cina kabeh mangan iki Manis Kenyel Bal? Ana wis dadi alesan. Teka lan nemokake metu. Ana preian Cina ing saindhenging taun. Kanca-kanca nuduhake kula artikel nyatakake apa Cina lanang arang tanggal lan omah-omah western bocah-bocah wadon. Aku tak dadi duka sing aku wis kanggo enggo bareng karo kowé. Asli. Kene kita pirembagan bab apa sing PERLU kanggo ngerti bab salib-budaya sesambetan. LANGGANAN, KAYA lan KOMENTAR kanggo njaluk paling nglipur video ing apa. Watch iki sadurunge gendakan ing China. Tindakake kula ing Instagram: SHANGHAI VLOGGER Free, ayo kang pirembagan bab iku. Iku bab amba kene ing China nanging isih. Nanging aku ora ngerti. Apa ora kanggo karya. Kabeh sing perlu kanggo ngerti bab dating wong wadon Cina ing menit. WARNING: Iki generalizations. A saperangan saka pribadi tips gendakan ing China. Kaya. Komentar. Langganan Nonton Video Sadurunge. YouTube nonton. Perjuangan lan tunjangan saka gendakan ing basa sing ora basa ibune panjenengan. Kula pengalaman ing Tengah Inggris. Instagram: lexes Komentar karo sampeyan. Ing video iki aku bakal pitutur marang kowe bab iku limang sing aku beda nalika aku gendakan Cina wong lanang. PALING CHINA VPN. disambung. Mesthi guide kanggo patemon gendakan ing China hmm. Nyawa app ngijini sampeyan cocog karo wong acak kanggo teks utawa swara chatting. Iku ketoke seneng-seneng, supaya aku nyoba iku metu. nemokake katresnan ing china Partner in china Ireng ing China Manggen ing luar negeri minangka foreigner china ing luar negeri iku ora ana SIJI TELS SAMPEYAN BAB. Nyoba kanggo ngirim bebarengan karo minggu. Kirim liyane kuwi ing IG bab urip ing china, sekolah ing Harvard, Cina tips, lan umum gangang kuwi yen ngene kaya hum IG. Apa free kaya minangka wong wadon Ireng ing China? Iki Bagéan saka eksprimen sosial. Mangga kaya, komentar, lan langganan

About