submit


Hans Epp poto-cilaka wong sing urip dissatisfied urip. Dheweke nyoba kanggo nggoleki meaning minangka vendor woh, nanging serangan jantung impedes kemampuan kanggo bisa, kang dadi dissatisfaction menyang ora kentekan niat. Ms Kusters wis nyepakaké nedha bengi pungkasan siji ketoke biasa afternoon ing dheweke ketoke biasa pawon ing Frankfurt, Jerman. Mrs Kusters kepengin kanggo nambah dikemas kaleng sausages kanggo godhok, dheweke. Ndeleng lengkap ringkesan enom jerman Kulon-kelas apa wong menang lotre lan mulai hubungan karo wong ndhuwur sosial kang ngadeg. Ing abad xix, pitulas taun-lawas Effie Brest nikah lawas Baron von Ing negara lan gerakane menyang omah, dheweke pracaya wis kudus, ing cilik didhewekaken Baltik kutha. Ndeleng ringkesan lengkap Walter, jerman anarchist puisi, iku cendhak dhuwit sawise kang publisher nolak kanggo menehi wong advance. Dheweke nyoba macem-macem cara mundhakaken dhuwit, kalebu shooting salah siji saka mistresses lan. Ndeleng ringkesan lengkap ing post-perang Jerman Kulon, nengsemake Von Bohm wis diangkat dadi anyar kutha kang Bangunan Komisaris. Kang moralitas wis dites nalika piyambakipun sadhar tumiba ing katresnan karo brothel buruh, Lola, mbayar jeng saka ngrusak pangembang property. Margot, sing urip ing nyaman tengah-kelas apartemen, ngedeni sing dheweke wis rusak atine dheweke sawise duwe dheweke wis anak kang kaping pindho. Bojone Kurt, sing sibuk sinau kanggo ujian, ora. Ndeleng ringkesan lengkap Jerman ing awal s. Marang sokongan saka Nazi’ munggah, Hermann, rusia émigré lan coklat magnate, dadi alon mad. Iku wiwit karo kang lelenggahan piyambak ing dhingklik. Ndeleng ringkesan lengkap ing pesawat film ana loro iku ilang, ing film materi lan direktur. Dadi, aktor lan aktris sarta kru nyoba kanggo nggawe paling metu saka kahanan. Nalika direktur. Ndeleng ringkesan lengkap saperangan sugih, karo putri Angela, enom teen sing mlaku karo crutches, ngandhani saben liyane padha mati kanggo akhir minggu ing bisnis (kang kanggo Oslo, dheweke kanggo Milan). Bener, loro-lorone sing patemon sing penyayang, lan loro pindhah menyang kulawarga kang county ngarep, Truants castle. Ngagetne saben liyane, ana kang canggih ngguyu padha arep kanggo terus minangka ngrancang. Nedha bengi, nanging, wis diselani dening rawuh saka Angela lan dheweke bisu tekone, uga dijenengi Truants. Dina sabanjuré, anak mulai game ‘Cina roulette,’ kang siji tim nyoba kanggo guess kang saka wong-wong mau tim liyane wis mikir dening takon pitakonan. Game wis pinggiran saka kekejeman lan asil sing mbledhos. Ditulis Cina Roulette punika bab marriage. Ndhuwur-kelas saperangan pamisah munggah kanggo akhir minggu, saben wis marang kawulo liyane babagan panggonan sing, nanging loro mungkasi munggah ing panggonan sing padha karo penyayang ing nggeret, schloss ing deso. Iki wis kasebut kanthi teliti, machinated dening enom sing dipatèni putri sing wis dikenal saka affairs saka dheweke tuwane kanggo akèh taun. Pemandangan ngendi Herr Kristus lan pacangan lumaku ing Madame Kristus lan pacangan punika cantik apik, ana kejut dhisikan, banjur padha ngatur kanggo dissociate saka peran lan duwe apik chuckle bab iku bebarengan. Mangkono, wiwit akhir minggu. Putri arrives lan ngeyel ing game Cina Roulette, iki menarik sethitik game. Sampeyan njaluk loro tim saka wong papat; tim kang pisanan njupuk wong saka ing rahasia konklaf. Kapindho tim banjur wis kanggo guess sing wong ing tim sing wis pinilih dening takon sangang pitakonan, wangun, yen wong iki ana majalah, kang majalah bakal padha dadi. Oalah, game nemu cantik kejem yen sampeyan arep kanggo muter iku sing cara, kang bakal dadi paling fitting cara eksekusi kanggo wong ing pitakonan contone. Sampeyan bisa nemokake titillation ing game dening praising wong tanpa wong ngerti sing sing referring kanggo utawa peteng kabungahan ing rumiyin ngina wong-wong mau. Putri wis disusun kabeh kanggo tlatah ing wong diwasa mudhun. Aku upaminipun yen ana pesen siji saka film sawijining s yen sampeyan jenis adders sampeyan kudu t bakal kaget yen padha tuwuh munggah lan mangan sing. Saperangan wis cetha ora kasedhiya kanggo sing putri (liyane saka materially ngandika — dheweke wis apa wae dheweke kepengin, coklat dolls, ageman cantik c). Game iki lan ngleksanani ing kekejeman, saperangan jawaban kang cantik apik. Nanging, ana akèh saka insecurity, everyone wis pemikiran yen wong sing lagi diterangake minangka apple karo worm nang iku wong-wong mau, salajengipun wong njawab pitakonan asring blatantly prejudiced lan ora pangerten wong lagi ngandika bab. Ana sawetara cantik aneh iku arep ing, butler-jinis Gabriel nyerat unsound doggerel lan maos iku banter kanggo pasangan (sadurunge mung siji saperangan ing wektu). Ana referensi kanggo karakter kita tau weruh, aneh complicities, unexplained sesambetan. Siji bab sing bisa ngomong sanadyan sing film wis dijupuk brilliantly, ana sawetara apik layang ideran nembak (merek dagang saka Scorsese lan Fassbinder biasa collaborator Michael Balaua kang) ngendi kamera orbits karakter, persil saka nembak saka wong-wong sing dibayangke mati kaca utawa cut ing loro dening doorways, sawetara kepileh rongko. Mbok menawa paling kepileh film aku wis katon ing syarat-syarat visual. Skor banget saka dhuwur banget kaliber. Aku njupuk iku minangka cantik mistis film, siji pemandangan sing gedhe iku putri lungguh ing amben dheweke ngomong kanggo Gabriel, kamera iki ing tingkat lantai mung konco baris saka dolls kang dheweke wis disusun minangka jenis adoring pirsawan kanggo dheweke. Sampeyan aran kaya salah siji saka dolls tenan, sawijining s cukup aneh. Mesthi, Fassbinder punika mangetan marang tartamtu bourgeois mode kene. Karakter sing sepi dening raos poto-worth, sing deceptions, korban status, lan sing cetha ibu, ana kang ora tresna ngendi wae. Ing saben sesambetan ing film aku felt minangka yen padha siji ndhuweni liyane, minangka yen trinket. Sawijining s nastiness kabeh sak, meh lan ngleksanani ing misanthropy, liyane reviewer diarani minangka ngleksanani ing ngapusi minangka kaslametané taktik. Aku bubar judul a review saka mine, A manual carane kanggo manggon, uga iki tenan manual carane ora kanggo manggon. Sawijining s minangka disparaging kanggo korban minangka kanggo victimizers. Siji Fassbinder s liyane film iki disebut Iblis s Masakan lan aku pancene mikir siji iki bisa wis uga. Golek ono waktu, nonton trailer, nelusuri foto, track ing daftar Pangawasan panjenengan lan tingkat film favorit lan nuduhake TV ing telpon utawa tablet

About