submit


Minangka panas looms, iku wektu kanggo njupuk akun saka lanang. Sampeyan lagi arep duwe kanggo pindhah menyang pantai ing sembarang wektu, lan kanggo pindhah malah samsaya awon, sampeyan kudu, njupuk mati klambi, kajaba sing arep kanggo nelusuri sampeyan arep kanggo ndhelikake soko. Yen sampeyan arep kanggo njupuk cah wadon ing wedhi, banjur bab pisanan sampeyan kudu nindakake iku pindhah menyang gedung olahraga. Aku ora bisa ngomong iki luwih cetha, urut metu awak. Yen sampeyan miwiti ing April, sasi saka latihan wis di rangkep ing manteb ing ati mimpin juli. Mesthi sampeyan bakal akeh luwih bab sampeyan dhewe tho aran kaya aku ora ngerti ajaib kelakon sewengi. Ngendi kowe ndeleng iku ilang? Sakcara mudhun kanggo salon waxing kancaku. Iku bisa dadi nglarani, nanging mung sapisan saben enem minggu lan bocah-bocah wadon duwe sikil sing waxed kabeh wektu sampeyan narik dhewe bebarengan. Gyms kerep duwe area sing wis kanggo tuwuh lan yen kabeh liya kanggo luh panjenengan ibune utawa dhik (mungkin ora bapakmu.), Ing supaya kanggo nindakake iku karo ngarep waxing kit. Iku njupuk sawetara menit lan ndadekake prabédan amba kanggo desirability faktor. Oke, supaya kita sepisan nutupi awak lan rambute ana ing wangun apik uga nimbang penyamakan salon mau kanggo yen sampeyan lagi mesem. Arep pantai lan katon saka papan iku ora adhem lan ora bakal sampah tan utawa rong minggu saka sesi. Njaluk penyamakan tengah lan sawetara mau nyiyapake kulit kanggo luwih cepet penyamakan pigmen (supaya aku ora sambatan dhateng kula). Kaping kabeh, pantai asring kebak bocah-bocah wadon lan padha asring kaya sembarang liyane bosen. Kita bisa kanthi aman ngomong sing ing pantai iku narik panggonan, lan iku nalika kita katon ing wong, kita ngluwihi bayangan, nanging mung lying ing wedhi kanggo jam, ora menarik ing dhewe. Senajan iku apik panggonan kanggo turu. Ora, kanca-kanca, sing bocah-bocah wadon nunggu sampeyan lumaku liwat lan pirembagan, malah yen mung ing tangan katelu. Pisanan, kang nuduhake yen ing pantai iku umume anteng panggonan kebak hawa anyep-metu wong-wong sing setengah kaget, setengah hungover, setengah-ngandika dening suryo srengenge lan setengah asleep. Supaya, sampeyan kudu nggawe roso kesengsem, iki bakal kelakon ing sawetara pendekatan kanggo iku. Saiki kawitan nggawa metu sing swimmers ogling sampeyan ora njupuk ngendi wae. Marga saka gusti Allah wong, sing wis ora katon dodo. Ayo dadi cetha, cah wadon ing bikini iku ing tampilan saka dheweke awak. Sampeyan bisa uga ora aran kaya sampeyan lan padha bisa dadi apik tan, nanging dheweke iku atraktif lan nengsemake kabeh padha. Supaya, sampeyan kudu nindakake iku ora esem utawa kothong utawa letch, sampeyan kudu pindhah langsung lan pemikir diskusi. Ora pindhah liwat lan mung ngomong ‘Hello’, kanggo umum chatting lan nggawe becik obrolan lan ngrungokake kasebut kanthi teliti kanggo apa dheweke wis ngomong kanggo pick munggah ing sembarang clues kanggo pindhah ing kasedhiyan lan kapentingan. Oh, lan miturut cara, yen sampeyan terus ing weteng lan ambegan cethek, dheweke mangerténi sing katon kaya sing bodho. Lan yen sampeyan lagi luwih ngangap bab banget tan minangka dheweke bab dheweke, sing, lali iku. Copyright (c) Chatting Roulette. Blogger Cithakan digawe dening Deluxe Cithakan. Adhedhasar Photoblog desain

About