submit


Aku rumiyin ing Internasional industri telekomunikasi, lan memang, kita padha uga nyedhiyani search DIDs kanggo mlebu lan metu traffics. Ana uga sawetara camping uga nyedhiyani padha layanan padha, nanging ana temtunipun saben wulan pangisian daya kanggo iku. Padha sing kiro-kiro saka dolar. kanggo dolar. USD. supaya sandi asli Cina cellphone layanan kanggo minimal saben wulan ragad, nelpon sandi panyedhiya layanan kanggo miwiti internasional long-kadohan layanan (perlu rob setor), lan nggawa Cina kertu sim karo kula kanggo Kanada. Nampa teks free, nanging aku kudu mbayar rob saben sasi kanggo njaga sandi Cina nomer telpon urip. Aku wong nggunakake WeChat karo kulawarga lengkap ing China, uga kula Cina bojo lan kanca-kanca ing kene Serikat minangka iku biaya apa-apa yen sampeyan duwe rencana data. Sawijining s APP gedhe, padha Skype, nanging sampeyan don t kudu duwe simpenan ing bank, lan iku luwih gampang kanggo nggunakake aplikasi video chatting lan ngirim gambar. Kita digunakake kanggo nggunakake Skype nanging ketemu WeChat luwih trep. Sampeyan ora perlu Cina nomer telpon kanggo nggunakake APP. Sel nomer telpon, ngendi wae ing donya sing manggon, punika cekap. Aku kelalen kanggo sebutno yen sampeyan duwe iPhone utawa, kaya ing inggris, sampeyan bisa nggunakake wicara kanggo teks. Mung owah-owahan input kanggo Cina lan klik tombol mikropon lan nganggo. Mung priksa manawa sampeyan nganggo sethitik alon-alon lan enunciate. Iku ora ana maneh perlu kanggo jinis Pinyin utawa nggunakake tulisan cara. Ing Inggris aku golek iki akeh luwih cepet lan cara sing luwih gampang kanggo ngirim teks, lan aku uga wis digunakake wicara input kasil nomer kaping. Ing tangan siji, supaya akeh situs wis ditampa nomer telpon sing rawuh saka negara liyane, kayata WeChat, lan supaya ing. Sampeyan bisa katon metu ing cara sing aku ngomong. Ing tangan liyane, yen sampeyan bisa teka kanggo China utawa sampeyan duwe kanca Chinese. Sampeyan bisa nelpon wong mbantu, amarga, ing China, sampeyan bisa tuku sim telpon ing endi-endi, malah you don t have Cina kertu ID. Sampeyan ora bisa ndhaftar Cina telpon online amarga pamaréntah Cina request anyar nomer telpon pendhaftaran ing wong, kang yakuwi kanggo curb komunikasi penipuan. (diwiwiti saka) saran kanggo golek liyane ndhaftar cara, utawa nyilih saka wong sing wis nandang gerah Cina nomer(guess iku langka cilik ing Amérika) pengalaman pribadi kanggo nginstal jaban rangkah versi(kaya WeChat bisa kedhaftar karo jaban rangkah nomer nanging sampeyan ora bisa nggunakake layanan financial ing iku, kayata abang kanthong lan Dompet) utawa mung menehi munggah(sawetara game mobile). Mbok menawa sampeyan don t perlu salah siji. Yen sampeyan arep kanggo nolak ing Cina situs web, biasane ana formulir kanggo mlebu ing. Siji Nggunakake nomer telpon. Nanging ana pilihan liyane: Nggunakake email. Aku guess sampeyan ragal t ndeleng pilihan saka email. Lan sampeyan uga bisa mlebu karo liyane populer akun sosial. Kayata QQ, WeChat lan Sine microblog. Sawijining s banget trep amarga cara iki dianggo ing saklawasé situs web ing China. Trick, iku leverages ing berlaku e-wallet solusi, kayata PayPal, Zella(US bank-bank), WeChat Mbayar lan Alipay. Kanggo tradisional dhuwit ngijoli lan bank-bank, padha nyimpen dhuwit blumbang kanggo saben itungan. Ngomong a customer kepengin kanggo ijol-ijolan USD kanggo CNY, bank money changer njupuk KITA nindakake. Carane aku bisa njaluk wong Cina nomer telpon sing aku bisa nampa teks lan bisa panggilan saka Cina telpon nalika ing U. S. ? Carane aku bisa njaluk wong Cina nomer telpon sing aku bisa nampa teks lan bisa panggilan saka Cina telpon nalika ing U. S

About