Kita kabeh sing njupuk kanggo lintang-lintang, utamané nalika nerangake kanggo katresnan lan nemokake wong khusus. Kita lunga liwat welasan saka forum kanggo mangerteni carane nindakake, sawetara kita tansah nyoba malah nalika pangarep-arep defusing kaya balon. Sawetara kita, nanging, ndeleng gendakan ora minangka prasetya long-term karo ewu alangan lan tantangan. Padha mung seneng patemon wong anyar lan ora overthink bab masalah hubungan wae. Nanging kita kabeh pindhah online saka wektu kanggo wektu kanggo sing wayahe khusus karo ayu liyo.

Kita tetep ing progressing nalika nerangake gendakan. Sesambetan sing ora nyata-wektu subyek mung. Kejabi sing, online patemon tansah mundhak poto-kapercayan lan sawijining s luwih gampang kanggo nemokake obrolan wiwitan. Iku ora minangka wektu-akeh. Sampeyan bisa secara harfiah obrolan ing go. Nalika nyata-urip ngomong mbutuhake akèh wektu lan gaweyan, obrolan online sing akeh luwih gampang. Mung marang rabi-rabi sing sethitik sibuk, utawa jawaban kapan sampeyan re duwe sawetara nyisakke wektu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane. Iku cara sing luwih gampang. Yen sampeyan ora bravest jinis wong, sampeyan bisa nggawa sawetara awkwardness kanggo ngobrol. Kanggo wong, online-petung misale jek dadi sampurna varian. Sampeyan bisa google sawetara pinter pick-up garis, ngirim lawakan ing subyek saka kapentingan teknologi, utawa mung mikir luwih cepet. Sok-sok mung mirit saka wong nyata bisa dadi tantangan. Sampeyan bisa katon pinter online. Ketemu wong anyar online lan miwiti faking utawa tetep bener wong iku munggah kanggo sampeyan. Nanging apa iku ketok, sing kita kabeh kudu sawetara ekstra-support ing sawetara subjek sajrone obrolan. Contone, yen cah wadon takon sampeyan bummer pitakonan bab mangsa saka Game of Thrones, lan sampeyan nilar nonton iku ing siji, sampeyan bisa utawa ora bisa bantuan dhewe metu. Luwih apik ora bakal kejiret kanggo wong-wong goroh, wong enom. Ngakeni iku, kita kabeh arep dadi luwih likeable lan pinter ing mata saka wong kinasih. Online patemon iku ora minangka nglakoni. Yen sampeyan ndeleng sing sesambetan sing bener sing ora bisa digunakake metu uga minangka sampeyan panginten bakal padha nindakake, sampeyan mung bisa uwal nasib lan mblokir wong utawa sopan marang sing obrolan liwat. Maneh, iku ora t mbutuhake minangka akeh kawenan lan sampeyan bakal aran relief cepet tinimbang ngelengke sing sedih mata ing salawas-lawase. Wigati: don t sulih breakups, milih kanggo pitutur marang kabeh online yen sampeyan wis wis patemon ing gesang nyata, amarga iku banget kurang lan ora sopan kanggo mungkasi sesambetan kaya sing.

Internet liberates

A akèh wong ing gesang nyata sing wedi utawa mung ora njaluk kenalan karo jinis ngelawan amarga gur. Dadi, padha teka menyang sepindah saka Internet, ngendi sampeyan bisa santai lan ora ketik menyang manggon komunikasi nganti ana nyata teknologi kapentingan saka correspondence. Jaringan sosial nguatake wong. Kene siji bisa rembugan karo sawetara wong bebarengan lan milih kang utawa dheweke paling cedhak roh kembar. Ketemu wong online lan poto-ajining bakal ngedongkrak. Saiki akeh wong sing ngengkel ing nyebar foto ing jaringan sosial. Saben uwong wis nunggu cherished senengane lan komentar ing sing foto profil. Sawijining s supaya becik kanggo njaluk pujian saka kanca-kanca utawa mung wong-wong manca. Iki nemen mundhak kita poto-ajining. Internet blurs wates antarane kita. Yen kedaden kanggo sampeyan kanggo ketemu wong anyar online, sampeyan mbokmenawa ngerti sing koyo saka kekompakan malah yen ana atus ewu mil antarane sampeyan. Saiki kita duwe online-chats, Facetime, Facebook, Instagram, Skype lan persil liyane helpers ing nampa goal saka njupuk nyedhaki kanggo pesti wong. Lack saka urip komunikasi. Sembarang komunikasi virtual, ora ketompo carane apik iku, bakal ngganti manggon ngobrol, ngendi tembung sing ngiring dening emosi, sadurunge nyeret lan rai ungkapan. Kita cidra ing pangarepan kita sawise rapat. Sayange, karo virtual komunikasi sawetara saka sipat saka interlocutor bisa banget angel kanggo mbédakaké. Lan kene rawuh ono kuciwo ing transisi kanggo manggon komunikasi. Ing virtual correspondence, wong bisa dadi becik, nanging ing saben dinten gesang, iku uga ora dadi jenis saka wong ing kabeh. Kecanduan kanggo komunikasi virtual. Akeh wong dadi sepi ing Internet lan mung mungkasi sesambungan manggon. Internet kaya spider sing lures menyang net sawijining. Wong dadi ketagihan kanggo komunikasi ing jaringan sosial. Lan iki punika bab awon. Dadi, bali kanggo kita pitakonan: apa kenalan Internet tenan bisa.

Manawa, bab sing padha

Iku mung penting kanggo ndeteksi beracun lan non-efektif partners, lan kabeh bakal kabeh tengen. Ana atusan lan atusan narasi bab wong-wong sing wis ketemu sing luwih setengah ing Internet. Padha ngobrol, njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane, komunikasi, arep, rencana. Sawijining s kaya ayu Internet ngimpi crita. Nanging jeksa agung bisa ngetokake yen sampeyan pengin transfer iki online-roman menyang soko liyane serius. Kancaku ketemu cah wadon ing salah siji online-game chatting. Rauh padha miwiti gendakan ing cara menarik banget iku Skype free. Sawise meh taun saka teknologi raos wong mutusaké kanggo fly kanggo dheweke negara ing supaya kanggo ketemu kanggo pisanan. Iku bener kuciwo kanggo wong sing ngginakaken dadi luwih dhuwit lan gaweyan nalika cah wadon kang ketemu ditolak wong minangka piyambakipun ora sopan kanggo dheweke kanca-kanca lan ora dheweke jinis tho. Aku guess kang reaksi iki ora karuan. (Saka anonymous pengunjung) aku wis ketemu bojoku ing Kristen situs. Kang ana tengah-umur lanang, bagus banget lan jenis, piyambakipun ngandika marang atiku Sawise sawetara sasi, kang ngajokaken kanggo pindhah menyang Utah karo wong. Aku ora bisa pracaya wong kuwi bisa dadi ing Internet. Misale jek kaya iku ana nasibe. (Saka diajukake pengguna) Sawise maca loro sing rampung crita sing beda-beda sampeyan bisa ngerti sing kasil bisa drastis beda. Bakal sampeyan terus sesambetan sing mbutuhake transisi saka online — kanggo nyata-urip status? Yen jawaban positif, kita bakal pindhah menyang topik sabanjuré. Nalika sampeyan bisa ketemu bocah-bocah wadon online. Jawaban iku luwih saka prasaja. Ana kira-kira gazillion camping sing dikembangaké kanggo bantuan sampeyan nemokake luwih setengah. Wong-wong sing: camping gendakan, online-grup chats kanggo wong karo kapentingan sing padha, lan, mesthi, media sosial, kalebu Tinder, Facebook lan supaya ing. Sampeyan bisa mriksa metu reviews kapan kanggo mutusaké apa sing arep kanggo kelet kanggo. Nalika sampeyan kudu ketemu wanita online? Saben patemon online kudu cocok, supaya atine ing kasunyatan sampeyan bisa mbokmenawa kagungane loro beda hemisfer lan facetiming wong ing wayah wengi iku ora banget penake. Tinimbang, takon kanggo periode saka dina nalika sawijining s trep kanggo nelpon utawa teks. Dheweke uga bakal ing patemon nalika sampeyan damel miskin cah wadon karo kabar.) Duwe profil panjenengan kapenuhan karo informasi penting. Yen kaca ngandhut mung jeneng pisanan lan pungkasan utawa ana apa-apa luwih saka celukan ana, banjur ora ketompo carane hard nyoba kanggo nyekel cah wadon karo pesen, dheweke iku dipercaya kanggo njawab sing. Amarga iku kabeh katon kaya palsu bot utawa sawetara saka dheweke kanca-kanca sing mutusaké kanggo muter trick ing dheweke. Sing kok sampeyan kudu isi metu profil panjenengan cetha lan bener, supaya kabeh iki rasah pitakonan bakal ilang. Iku cukup kanggo nulis sawetara nilai: kutha, umur, nyata pisanan lan pungkasan jeneng, upload foto apik. Iki dibutuhake minimal mung kudu ing kaca. Profil sampeyan (virtual poto-gambar) ing Internet.

Poto-expression

Dadi, wisuh pasuryan sadurunge nuduhake iku kanggo Donya.) Wangsulan: bab ingkang pisanan sing cah wadon apa bakal sok dong mirsani iku katon. Yen sampeyan upload foto lawas, banjur nyalahke dhewe. Oleh bakal jawaban sing. Foto kudu anyar lan duwe kualitas apik. Milih foto, sampeyan lagi ing ngendi ing sawetara panggonan kang kelangan utawa sabanjuré kanggo soko menarik, supaya bisa dadi ngobrol-wiwitan. Ngunggah sawetara foto karo kanca-kanca (prayoga foto, ora sawetara klub debauchery). Iku bakal dadi apik yen kanca-kanca katon pantes lan apik, ora ing olahraga cocog lan karo alkohol. Liyane titik penting — owahan lan nganyari panjenengan foto, nuduhake yen sampeyan manggon lan urip macem, travel, pindhah menyang kelangan panggonan. Kapentingan saka cah wadon bakal nambah, lan dheweke bakal arep kanggo terus komunikasi. Gambar sing gaya urip.) Skip subyek saka agama lan politik. Malah yen sampeyan ora akeh padha sumelang kanggo kahanan politik ing negara utawa sing super ateis, sampeyan ora perlu kanggo ngirim bab iki supaya ora katon fanatic. A cah wadon mung bisa mikir yen sampeyan lagi siji wong edan, kang migunakake jaringan sosial kaya mouthpiece kanggo gagasan. Tetep adoh saka kaya iki, amarga goal utama kanggo ketemu bocah-bocah wadon online, lan ora kanggo ngrembug views politik.) Feed penting banget. Nyoba kanggo isi ing bagean bab sampeyan dhewe minangka akeh minangka bisa, supaya prangko lan ora nulis palsu iku kaya profesional gitar-pamuter nalika ing umum sampeyan bisa ora malah muter song. Nulis bab favorit buku, film — supaya iku dadi luwih saka pesawat standar saka pengguna, nyoba kanggo ngadeg metu lan bisa kanggo ketemu wong online. Nambah sawetara provokatif kuotasi lan dhawuh — ing paling, dheweke bakal dadi curious bab apa s ing sirah lan apa jenis saka wong nyerat kaya sing. Lan iki tegese sampeyan ngrambah goal. Kanggo daktulis munggah aku arep pengin kanggo dadi wicaksana lan manteb ing ati, bener lan loropaken. Wong tansah tiba kanggo kejujuran, ora palsu muji utawa pick-up garis. Dadi diamond ing mirah tumpukan uwuh disebut media sosial, milih partner wisely lan umume dadi seneng. Wanita online sing nunggu pangeran kaya sampeyan

About