submit


Aku jenis arep kanggo sengaja ketemu wong, nanging ora nyelehake buku gaya. Yen sampeyan duwe saran apik, mugi kula ngerti. Iku bakal dadi apik yen sampeyan bisa menehi kula baris apik kanggo nggawe apik dhisik kesengsem karo wong, utawa salah siji sing bakal nggawe wong mikir aku cute. Aku ngerti kabèh, nggabungake klub lan aktivitas. Aku jenis arep kanggo sengaja ketemu wong, nanging ora nyelehake buku gaya. Yen sampeyan duwe saran apik, mugi kula ngerti. Iku bakal dadi apik yen sampeyan bisa menehi kula baris apik kanggo nggawe apik dhisik kesengsem karo wong, utawa salah siji sing bakal nggawe wong mikir aku cute. Aku ngerti kabèh, nggabungake klub lan aktivitas bab, aku sing banget supaya please don t suggest sing. Mangga lan Matur nuwun. takon wong-wong mau kanggo bantuan sampeyan karo kunci ngomong combo isn t apa sampeyan bisa bantuan kula. sakperangan alesan iku ora mbukak kanggo kula. Aku ngerti aku bakal bantuan. banjur introduce dhewe aku m. matur nuwun. Mung dadi dhewe. Yen sampeyan lagi ing kelas sing ora group proyèk iku luwih gampang kanggo miwiti obrolan amarga iku wiwit metu bab project, lan bisa gampang nguripake menyang sekolah, proyek, kulawarga etc. Ngisor baris, don t dadi palsu utawa soko sing ora. Mung dadi dhewe. Ana ora rush kanggo iku salah siji. Don t aran meksa menyang gadhah kanggo nemokake wong tengen adoh. Hubungan apik iku salah siji sing develops liwat wektu lan njupuk kanggo ngerti wong. Supaya dadi sabar banget. Ha-ha ora wiwitan apik kanggo jawaban nanging aku kudu nyalahké jender panjenengan: paling wanita don t mangerténi utawa appreciate apa iku kaya kanggo wong kanggo pendekatan wong wadon. Wanita sijine munggah alangan lan prekara-prekara sing nguripake wong adoh nalika padha don t ateges kanggo (lan iku nemu ing cara maha.) supaya nyoba kanggo dadi ekstra sadar dhewe. Wiwit sampeyan isih ing sekolah, wong lanang sing ing proses ngembangaken piyambak supaya paling saka wong-wong mau aren ‘t arep njupuk kauntungan saka sengaja kahanan (padha ora njaluk WATU) nalika sampeyan njaluk genuinely isin utawa flustered lan sampeyan re blushing kabeh liwat, please don’ t malah nyoba kanggo ndhelikake iku. iku pancene. frisking. cute. lan aja lali kerja kaya ngguyu ing lawakan ora lucu, kenek wong-wong mau ing pundhak yen sampeyan kaya soko playful padha ngandika, ngomong bab-bab sing bisa dipunsalahpangertosan etc. miwiti karo eseman, terus kontak mripat kanggo detik, nguripake adoh lan miwiti esem kanggo salah siji saka panjenengan gendhakan. yen wong pinter, kang bakal ora ana apa apa apa ora sampeyan mung miwiti karo eseman ing wong lan weruh yen dheweke mesem maneh. utawa yen sing ora bisa metu mung pirembagan kanggo wong ing kelas. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About