submit


Apa bisa ngandika babagan bocah-bocah wadon Cina. Ana akèh saka wong-wong mau. Ana luwih bocah-bocah wadon Cina saka sembarang kesukuan utawa budaya ing donya. China iku sawijining demografi turu buta. Sawise urip Chinese ing luar negeri utawa minangka aturan liberalized njaluk kepungkur siji anak saben kulawarga privasi, nomer saka wong Cina ing donya bakal nggedhekake exponentially. Kita bakal kiwa karo siji omelan saka tambah ing bujangan bocah-bocah wadon Cina. Nanging sing luwih generasi sabanjuré lan sawise wektu kita. Kanggo saiki, kita bakal duwe kanggo dumunung kanggo yuta bujangan bocah-bocah wadon Cina liwat siap kanggo tanggal. Nalika aku nulis bocah-bocah wadon Cina kanggo brides, maksudku diwasa normal -taun-lawas bocah-bocah wadon Cina manten. Bocah-bocah wadon kaya tembung ‘wong’ utawa kaya ‘gendakan’ utawa ‘pacar’. Iku mung istilah kanggo njlèntrèhaké wanita. Bocah-bocah wadon cina nggawe ing sandi mratelakake panemume banget apik manten. Aku Amérika sing manggen ing Eropah lan mung duwe pengalaman winates karo bocah-bocah wadon Cina minangka kanca-kanca, nanging apa padha duwe sedulor kanggo kula iku lagi tradisional lan pengin kulawarga lan arep kanggo njupuk care saka kulawarga. Padha ora agresif utawa nuntut, umume mesthi, iku ora ana ing budaya. Mulane, kanggo wong sing kepengin maha kulawarga lan tentrem ngarep Cina cah wadon sing apik manten. Kakurangan iku bocah-bocah wadon Cina ora agama. Yen sampeyan katulik, padha bisa ngonversi kanggo dadi putri nanging, ing atiné, padha ora agama. Iku amarga saka komunisme. Mulane, yen prakara iki ing kabeh kanggo sampeyan, ora nimbang a girl Chinese kanggo putri minangka sampeyan bisa duwe alangan ing mangsa. Gandhi ngandika,»Sampeyan sing agama.»Iki bener. Takon dhewe apa statement iki tegese kanggo sampeyan. Apa wanita Cina scam sampeyan ing situs gendakan? Kaya Amérika wanita utawa wong liyane ing donya ana sing apik lan ala nanging ngelingi Kebingungan lan Taoist pengaruh ing Cina budaya aku bakal ngomong paling wong iku cantik moral. Sawetara basa Cina frasa sing bisa dadi migunani kanggo nggunakake ing chatting, malah sawetara bakal ngematake wong-wong mau: Iki sing populer basa Chinese (simplified Chinese basa) portal. Padha ora Cina camping free. Sampeyan perlu kanggo nggunakake basa alat lan mangerteni carane kanggo mlebu munggah kanggo chatting lan gendakan part. Nanging nalika sampeyan ora ana s saka mayuta-yuta normal Bocah-bocah wadon cina sing bakal ngobrol karo sampeyan. Supaya, iku worth gaweyan. Sampeyan bisa ngobrol karo bocah-bocah wadon Cina for free. Aku ora ngerti budaya Cina, nanging aku wis nonton Cina video kanggo sinau sethitik Cina lan ngerti liyane. Aku ora looking for a putri Cina amarga aku nikah. Ing kasunyatan, aku ora malah katon ing bocah-bocah wadon Cina nalika aku nonton video, aku arep kanggo sinau Cina. Nanging yen sampeyan arep kanggo nonton bocah-bocah wadon Cina’ video kanggo learning bab wong-wong mau, aku bisa menehi rekomendasi sawetara iku. Sampeyan bisa nggunakake Youku Yen sampeyan ora njaluk nikah utawa manggon ing China ing paling mbatesi kutha iku mesthi Hong Kong. Iku pancene panggonan expat bisa manggon lan karya lan nganggo basa inggris tanpa akeh alangan. Aku ngerti luwih saka siji Amérika-Chinese pasangan sing manggon utawa nimbang Hong-Kong pilihan. Njaluk nyata, yen sampeyan ora bisa nemokake cah wadon ing China sing, aku ora bisa mbantu. Katon ing mentahan populasi ing nomer paling gedhé Cina kutha-kutha, ana wis dadi partner cocok antarane populasi iki. Nomer tegese soko ing dating. Sawise sampeyan ngenali populasi pusat saka sampeyan perlu kanggo nemokake akses kanggo iki singles. Aku seneng ketemu gendakan saka China yen sampeyan ngerti ngendi aku bisa njaluk bocah-bocah wadon Cina seluler nomer mugi kula ngerti, aku bakal katon ing situs sing menehi saran ing ndhuwur

About