Nalika sampeyan ana ing beracun sesambetan sampeyan ora éling carane akeh emosi planggaran merbawani sampeyan. Ora nalika sampeyan lagi ing iku ing paling. Nalika sampeyan lagi ing beracun sesambetan, kabeh babagan iku jenis addicting. Iku ngerti lan ora ngerti apa kang arep kelakon. Iku pangarep-arep sing bakal iku bakal ngganti nanging ana uga comfort ing bab-bab sing padha. Ana comfort ing wong ngerti sampeyan supaya rumiyin. Lan iku njupuk kabeh ing sampeyan ora lumaku adoh. Lan malah nalika sampeyan lumaku adoh, sampeyan golek dhewe arep bali dadi akeh kaping amarga sampeyan kantun wong. Sampeyan kantun adrenaline rush saka dhuwur emosi kuat. Saka katresnan kanggo njerit kanggo nggawe munggah. Nanging banjur sampeyan ketemu wong apik. Lan nalika sing mengkono sing nalika sampeyan éling carane ngaruh kepungkur iki sesambetan wis kena pengaruh sampeyan. Lan sok-sok malah push wong adoh amarga saka iku. Sawise beracun sesambetan, sampeyan ora dipercaya wong.

Sampeyan wonder carane sampeyan ngejarke sesambetan kuwi kanggo supaya dawa. Lan sampeyan ngetik saben sesambetan dikarepake awon saka wong. Kanggo nalika, sampeyan ora pracaya wong lanang apik ora ana. Amarga kanggo supaya dawa sampeyan kapandeng kanggo salah kuwalitas lan sampeyan ditampa akèh iki wong-wong sing ora pantes. Sampeyan mikir everyone wis motif utawa ora ateges apa padha ngomong. Nalika sampeyan wis kejiret wong ing kawulo supaya kerep iku ndadekake kowe paranoid minangka jancok. Sampeyan ora pracaya wong-wong bisa dadi jujur utawa ateges apa padha ngomong. Sampeyan wis nggawe edan pemanggih lan mangu-mangu apik tenan wong mung amarga saka wong siji. Bab sabanjure sampeyan ngerti sampeyan lagi penjelasan kanggo wong iki carane sampeyan tak menyang kesimpulan iki ing sirah lan kang baffled. Ora amarga sampeyan wis ditakokake wong, nanging wong sing wis digawe sing cara iki lan kabeh wong kepengin kanggo nindakake iku mbalikke iki. Wong nambani sing iki uga wis tak dadi apik banget dadi bener. Sampeyan lagi dikarepake sepatu liyane kanggo nyelehake. Sampeyan lagi dikarepake wong kanggo ilang iku salah siji dina. Sampeyan lagi dikarepake sawetara kasar pungkasan tanpa penutupan kasus. Nanging saben dina mung mbuktikake kanggo sampeyan iku wong sing padha kang wis saka wiwitan. Panjenenganipun diwenehi sampeyan ora ana alesan kanggo pitakonan wong, nanging iku ora wong sing ora dipercaya iku wong-wong ing past. Wong ing sasi wis mimpin sampeyan kanggo pracaya sampeyan ora pantes paling apik. Supaya, nalika sampeyan njaluk iku sampeyan nolak iku. Sampeyan wedi soko apik amarga sampeyan ora arep ilang iku. Sampeyan ora pengin njaluk babras maneh supaya sampeyan nyoba lan kiamat iku kawitan. Nanging apa sing bakal éling sing beda bab wong iki nalika sampeyan mbukak, kang bakal chase sampeyan. Nalika sampeyan push wong, kang bakal njupuk sampeyan nutup lan ora supaya sampeyan ninggalake. Sampeyan nyimpen nunggu perang. Nanging, kabeh bakal ngedika metu lan diterangno. Lan ana gelombang iki saka comfort bubar lan sampeyan ora éling wong normal ora ninggalake kapindho soko dadi salah. Kang arep kanggo wonder kok sampeyan apologize supaya kerep utawa apa iku sing lagi matur nuwun kanggo. Kang bakal ndeleng pain ing mata saka wong ing sasi kang digawe sampeyan pitakonan dhewe. Kang bakal ndeleng pain ing atimu nyoba supaya hard kanggo katresnan maneh nalika sampeyan wis mung dikenal heartbreak. Lan iku arep kanggo saya reassure sampeyan kabeh iku oke. Nalika wong apik tresna wong, sing wis bejat sing wis mung dikenal beracun sesambetan, apa ora mulang dheweke dheweke ora pantes apa-apa dheweke entuk. Panjenenganipun redefines iki nggegirisi standar dheweke wis, lan piyambakipun milih kanggo dadi ana sing istiméwa. Padha mikir sing luwih apik mati tanpa kowe, nanging bebener iku mung minangka padha wis digawe urip luwih apik dadi loro cara. Lan aku ngerti sampeyan lagi wedi kanggo tresna maneh. Aku ngerti sampeyan lagi wedi supaya sapa waé sing cedhak. Nanging sensitivitas panjenengan. Karep panjenengan. Kekuatan lan pangerten lan lack saka paukuman ing everyone apa ndadekake kowe ayu. Lan nalika sampeyan pungkasanipun njaluk nyaman lan nampa sesambetan iki sing arep kanggo tresna wong iki karo kabeh sing wis ing sampeyan. Nanging aja nyoba banget hard. Ora mikir sampeyan kudu. Ing sasi, sampeyan padha memulang paling ora cukup apik. Dadi, sampeyan wis nyoba banget hard. Sampeyan wis kanggo saingan. Sampeyan wis mbuktekaken dhewe. Ana iku arep dadi wayahe ngendi sampeyan marang wong iki kabeh sing kedaden. Wayahe sampeyan ora dipercaya wong kanggo supaya wong sing cedhak. Lan nalika sampeyan marang wong bab kepungkur lan wong-wong sing wis babras sampeyan apa sing bakal nemokake iku ora sing wong iku arep kanggo njupuk mati. Iku mung diwenehi wong alesan kanggo tetep. Aku ngerti wong ing past panjenengan memulang sampeyan bab katresnan angel. Padha memulang sampeyan kerentanan kekirangan. Sampeyan wis dadi kuwat kanggo supaya dawa lan sampeyan wis keno akèh prekara-prekara sing ora pantes. Nanging kabeh iku wis digawe sing luwih ayu saka kowe ngerti. Lan kabeh iku bakal nggawe wong tengen appreciate sampeyan kanggo ngatasi kabeh saka iku. Lan karo nangis ing mata malah sampeyan bakal ngucapke matur nuwun kanggo beracun sesambetan sing ora numpes nanging rodo digawe sing kuwat wong sing dina iki. Sampeyan miwiti kanggo éling sing sesambetan sing digunakake kanggo netepake standar katresnan iki supaya adoh saka bab nyata. Sampeyan sinau sing tresna isn t mestine kanggo babras sampeyan utawa dadi demeaning. Katresnan isn t mestine kanggo break atimu mung kanggo mbangun sing bali munggah. Katresnan iku ora apa-apa sing rawuh ing wangun saka butarepan. Apa sawijining s nggawe sampeyan cemburu utawa kang cemburu saka sampeyan. Jinis tengen saka katresnan, iku ora muter game karo jantung utawa arep kanggo ndeleng sampeyan ing pain. Tutup lan tema kanggo newest buku iki inspirasi dening konsep kintsugi. Kabeh sing peteng utawa retak ing us wis kapasitas kanggo dadi tetep, kanggo bakal kapenuhan cahya. We are ora tau bejat.

Kita tansah dadi

About