Swaps punika peer kanggo peer platform ngendi kedhaftar ijol-ijolan duit karo dhewe e-asel (paypal, WeChat, belle, Alipay).

Cina budaya ndadekke karukunan wong tumindak loman minangka refleks, nuduhake sing care liwat tumindak tinimbang tembung, milih ikhlas liwat dhiskusi cilik, lan menehi total manungsa waé kanggo wong-wong kang ndarbeni hak istimewa cukup kanggo nelpon wong kanca-kanca.

Wong duwe saben liyane mburi kene

Lan sisih paling iku, padha nindakake iku tanpa nggawe menehi hasil amba metu saka iku. Momo free search sosial lan olahpesen sanalika app seluler. App ngidini kedhaftar kanggo ngobrol karo kanca-kanca toko lan wong-wong manca. Momo menehi kedhaftar karo free layanan olahpesen cepet liwat Wi-Fi, G lan G. klien lunak sing kasedhiya kanggo Android, iOS, lan Windows Telpon. Iku mbisakake kedhaftar kanggo netepake lan nggedhekake sesambetan sosial adhedhasar padha lokasi lan kapentingan. Sawetara fitur saka aplikasi kalebu tidak kaya: Toko Kedhaftar, Kelompok, Pesen Papan, Topik, lan Toko Acara. Kedhaftar bisa ngirim multi-media pesen cepet uga muter siji lan multi-pamuter game ing app platform. Kedhaftar uga nggawe Facebook-kaya profil lan sing diwanti-wanti kanggo kalebu minangka akeh informasi sabisa. Momo execs pratelan sing iki ngidini sing dibutuhake kanggo nggawe luwih akurat cocog karo toko manca. Momo prides dhewe ing sifting liwat keruwetan saka seluler kedhaftar Internet kanggo golek pribadi cocog kanggo PENGGUNA sawijining. KANGGO MMORE INFO Paling saka situs web iki dina sing teka munggah karo App kanggo ningkataké situs sing luwih. Padha karo dating platform, meh kabeh utama dating web platform wis teka munggah karo sing pelangkap App kanggo nggayuh metu kanggo seluler kedhaftar lan supaya wong-wong mau dianyari ing go. Supaya kene sawetara Situs web lan sing pelangkap App, dhaftar gedhe kanggo pindhah liwat, sampeyan malah duwe website kanggo Homo lan loro.

GRINDR

COM

About