submit


A sawetara dina kepungkur, laporan ngandika sing akeh wanita ing Shanghai ditulis pikiran marrying wong-wong manca, lan sawetara wong miwiti kanggo nindakake bisnis ngenalke Cina ladies kanggo wong-wong manca. Ing Cina wadon s atine, wong-wong manca sing sugih, supaya marrying wong-wong manca liya akèh dhuwit kanggo wong-wong mau. Ing saiki, China isih negara berkembang lan ora sugih, supaya nemokake manca bojomu kaya marrying dompet. Akeh wanita Cina nyoba kanggo pindhah ing luar negeri kanggo omah-omah wong manca, yen padha ora bisa pindhah ing luar negeri, ing paling padha arep omah-omah wong saka Hong Kong, Makau lan Taiwan. Marrying wong manca tegese apik status sosial. China saiki wis tansah nyoba kanggo narik kawigaten manca investor lan akeh wong Cina sembahyang kabeh manca iku supaya marrying wong manca alamiah ngiring dening munggah ing sosial status. Marrying wong manca bisa ketemu wong wadon Cina s tanpa guna. Kabeh wanita Cina wis tanpa guna, marrying wong-wong manca bisa entuk gol dhewe lan monggo sing tanpa guna. Marrying wong manca wis springboard kanggo entuk tujuan arep luar negeri. Akeh wong Cina arep kanggo pindhah ing luar negeri, nanging paling ora duwe kesempatan, supaya marrying wong manca bisa entuk tujuan arep luar negeri gampang. Wanita cina mikir wong-wong manca sing luwih gentlemanly. Padha kerep sinau saka film western sing wong-wong manca sing banget sopan lan lanang alamiah purun iki narik kawigaten nomer akeh wanita Cina. Marrying wong-wong manca bisa ketemu dhewe freshness lan penasaran. Padha wis njaluk digunakake kanggo wong Cina lan sing banget menowo karo gaya urip, supaya padha arep kanggo nggawe sawetara owah-owahan. Sawetara wanita Cina mbangun munggah sesambetan ing saben dina urip, alamiah bakal padha omah-omah wong-wong manca. Sawetara wanita Chinese sinau ing luar negeri utawa karya ing enterprises manca-mbiayai ing China, supaya padha ora duwe akeh kasempatan kanggo rembugan karo wong-wong manca. Mesti wae, iki wanita bakal omah-omah wong-wong manca sawise padha kasih sayang. Padha kaya wong manca sifat urip lan adat padha arep kanggo nguber manca gaya urip liwat marriage internasional. Sawetara wanita Cina wiwiti kaya manca gaya urip saka kanak-kanak liwat sastra utawa media, supaya padha bakal kaya kanggo entuk waé sing liwat marrying wong-wong manca. Wanita cina mikir manca negara bisa entuk kesetaraan antarane priya lan wanita. Cina tansah duwe konsep sing wong-wong sing unggul kanggo wanita, supaya wanita Cina omah-omah wong-wong manca lan pangarep-arep kanggo duwe witjaksono kesempatan gesang lan karya ing tanah manca. Sawetara manca negara sijine nerusake kawicaksanan luwih kanggo narik kawigaten talents Cina alamiah sawetara bakat wanita Cina uga duwe kasempatan. Yen padha mindhah lan karya luar negeri, biasane sing dipilih ing kawitan kanggo omah-omah wong-wong manca. Aku ora setuju, aku mikir bocah-bocah wadon lokal mung arep manca minangka bagéan saka kepinginan kanggo nyebar pengaruh luar negeri. Aku wes ing China kanggo meh telung taun. Wanita cina sing apik. padha mung care babagan lanang lan kulawargané. Sampeyan bisa nemu katresnan bener karo wong-wong mau. wanita ing umum emas ngeduk whores. Sing kok Asian Caucasian sesambetan disproportionately WMAW. Bahahaha, tresna ur komentar, aku ora bisa mungkasi ngguyu, gd. Aku m a Sudanin lan aku sing manggen ing china, lan aku njaluk sing paling apik bab lan perawatan paling apik ing kene sampeyan bangga Sudanin pasuryan utawa sampeyan praising wong Cina s kebecikan. iku ana kanggo kula mantan kang ndadekake kula aran njijiki lan ngremehake sampeyan. Sampeyan kudu aran isin bab cara sing ditulis lan dadi matur nuwun carane sampeyan sing dianggep ing China. Gusti allah mirsa carane iku bisa dadi angel kanggo bisa dianggep kaya robot ing negara manca minangka foreigner ana. Thanks kanggo becik lan mbiyantu wong Cina, urip ing China bisa ora dadi angel minangka sampeyan bisa bisa. Minangka expat duwe wis urip ing negara sing beda-beda ing Eropah lan liya-liyane, aku ora bisa ngomong wong Cina tenan LIWAT becik kanggo wong manca sing ora kita bisa njaluk perawatan padha ing akeh negara-negara liyane. Nanging aku ora mikir iki bakal ngganti rauh lan sampeyan ORA bakal bisa dianggep minangka cara sing padha minangka saiki, supaya seneng iku saiki. Aku menehi saran: nambani wong Cina karo padha kebecikan nanging ora njupuk iku minangka soko sampeyan alamiah ngirim njaluk. paling wong manca ing china sing sampah leftovers sing ngarep negara, kanggo kang padha ora betah nggawe urip ana lan duwe nggegirisi urip amarga kasekengan saka macem-macem alasan. Dadi, banjur padha mutusaké kanggo teka China kanggo jancok bunch saka wanita lan seneng status selebriti. Sawise padha wis scammed cukup dhuwit ing China, bakal padha ninggalake negara lan wanita padha wis bajingan. Aku manawa sawetara manca bajingan sampeyan banget. sing apa sing dadi upset lan duka. lan please don t matur kula kanggo bebener iki banget. Aku mung arep ngomong sing mikir positif banjur sampeyan bakal weruh iku positif. saben masyarakat wis ala lan apik wong. Masyarakat cina wis banget nanging sampeyan mung fokus ing manca amarga. Aku wis kasebut alesan ndhuwur. p aku setuju karo sampeyan, ing masyarakat, sawetara kulawargané omah-omah wong wadon saka China. Iki manca wanita mung care bab wong income, property, aset etc. Padha ngaku padha nikah sing Amérika bojomu ora kanggo dhuwit. Bebener: Padha nikah sing Amérika bojomu ora MUNG kanggo dhuwit. Bunch saka enem kothak lan mesthi, bunch wuta bodho wong Amérika

About